Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του Football Manager έπαιξε στον Άρη, αποσύρθηκε και θα γίνει προπονητής

Ο παίκτης που υποτίθεται πως θα γινόταν ο νέος Πελέ και υπέγραψε συμβόλαιο ως νεότερος στην ιστορία του MLS θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη νέα γενιά να μην κάνει τα δικά του λάθη.

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του Football Manager έπαιξε στον Άρη, αποσύρθηκε και θα γίνει προπονητής
Ο Φρέντι Άντου το 2023 YOUTUBE

Για τους παλαιότερους ο Φρέντι Άντου αποτελούσε τοτέμ στο Football Manager. Έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ιστορία του MLS, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για να κάνει καριέρα στην Ευρώπη τα πάντα στράβωσαν.

Μετά από το... αμερικανικό όνειρο ήρθαν τα σοβαρά στην καριέρα του 34χρονου σήμερα παλαίμαχου μεσοεπιθετικού. Η Μπενφίκα τον αγόρασε αντί 1,5 εκατ. ευρώ αλλά όπως παραδέχθηκε ο ίδιος μετέπειτα το λάθος του ήταν πως δεν είχε την υπομονή να περιμένει κάτι που έκανε η σειρά του Άνχελ Ντι Μαρία και έφτασε να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα.

Στη συνέχεια η πορεία του Άντου έφτασε στα μέρη μας με τον δανεισμό του στον Άρη, αλλά κι εδώ δεν μπόρεσε να αναστηθεί καθώς αγωνίστηκε ελάχιστα και συνέχισε να προσπαθεί να παίζει σε Ρίζεσπορ, Φιλαντέλφια, Μπάχια, Γιαγκοντίνα και σε ομάδες στην Φινλανδία και την Σουηδία. Η Ούστερλεν, μάλιστα, το 2021 έμελλε να είναι το τελευταίο κλαμπ της καριέρας του.

Σε μία συνέντευξή του το 2023, Απρίλιο μήνα, επί της ουσίας παραδέχθηκε ότι σταματάει από τη δράση και θα αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο, αλλά από διαφορετική σκοπιά. Συγκεκριμένα, είχε πει ότι θα γίνει προπονητής για να βοηθήσει τη νέα γενιά Αμερικανών ποδοσφαιριστών να μην κάνουν τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο ίδιος και χάλασε την καριέρα του ενώ οι προσδοκίες ήταν τερασίες.

Για την ιστορία κάποια στιγμή ο Άντου ασχολήθηκε και με τη μουσική ως DJ. Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός παραμένει ως ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο what if στο ποδόσφαιρο και θρύλος των CM/FM. Στον Άρη ο Φρέντι αγωνίστηκε σε 12 ματς με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερος ο παίκτης των Ρεάλ, Παρί που θα μείνει στην ιστορία για τα 5.000 ευρώ που ξόδεψε σε sms για να διώξει την πρώην σύντροφό του από το Big Brother

Σπουδαίο wonderkid του Football Manager που αγόρασε η Παρί 42 εκατ. ευρώ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK