Το "μικρό πρόβλημα" του Σάντσες έγινε εφιάλτης του Μουρίνιο

Χωρίς τον Αλέξις Σάντσες στην 18αδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Μπράιτον και έφυγε από το γήπεδο της με σκυμμένο το κεφάλι, εξαιτίας του τελικού 3-2. Ο Ζοζέ Μουρίνιο απέκτησε άλλον ένα λόγο για να "φωνάζει" δημόσια πως δεν είναι ικανοποιημένος με τα μεταγραφικά.

Το "μικρό πρόβλημα" του Σάντσες έγινε εφιάλτης του Μουρίνιο

Εναν εφιάλτη έζησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο πρώτο ημίχρονο του Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να μπαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι εις βάρος της 3-1, ενώ τα δύο πρώτα γκολ οι "Κόκκινοι Διάβολοι" τα δέχθηκαν σε λιγότερο από τρία λεπτά, μεταξύ 25' και 27'.

Ο Λουκάκου μείωσε προσωρινά στο 34', όμως στο 44' οι γηπεδούχοι με τον Γκρος πέτυχαν και τρίτο γκολ της νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολ Πογκμπά στις καθυστερήσεις της "μάχης".

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός 11αδας για την Μάντσεστερ βρέθηκε ο Αλέξις Σάντσες, χωρίς ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο να αποκαλύπτει ξεκάθαρα το λόγο, αναφέροντας μόνο ότι υπήρχε "μικρό πρόβλημα"...

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι που διεκδικούν το πρωτάθλημα έχουν κάνει το δύο στα δύο, όμως η Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε γεγονός που θα εντείνει τις "φωνές" του "Μου" ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK