Το μπόνους υπογραφής του Εμπαπέ στην Ρεάλ κόστισε όσο ένα καλό γήπεδο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μάζεψε το... χαρτί με τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έλαβε γιγάντιο μπόνους υπογραφής.

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's opening goal during the French League One soccer match between Troyes and Paris Saint Germain, at the Stade de l'Aube, in Troyes, France, Sunday, May 7, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ (AP PHOTO/LEWIS JOLY)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επίσημα. Όλοι τώρα ασχολούνται με τα οικονομικά της υπόθεσης (διάβασε εδώ) και τον αντίκτυπο που είχε στον κόσμο των social media (διάβασε εδώ).

Όσον αφορά στα οικονομικά, πάντως, αυτό που έχει ενδιαφέρον πέραν των 15.000.000 ευρώ το χρόνο που θα παίρνει ο Εμπαπέ, είναι το μπόνους υπογραφής.

Είθισται όταν ένας ποδοσφαιριστής καταλήγει σε συμφωνία με μία ομάδα όντας ελεύθερος να παίρνει κι ένα "δώρο" με την υπογραφή. Η Ρεάλ, λοιπόν, στο μπόνους υπογραφής του Εμπαπέ άνοιξε τα ταμεία και του έδωσα τόσα όσα χρειάζονται δηλαδή για να φτιάξει ένα κλαμπ καλό και ευρωπαϊκών προδιαγραφών γήπεδο.

Συγκεκριμένα το ποσό ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ. Κάποτε κάπου τόσα είχε κοστίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ. Εκείνη η 100άρα βέβαια είχε πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK