Το νέο λουκ του Πογκμπά

Τα πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα, λόγω των φιλικών των Εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ Ρωσίας και ο Πολ Πογκμπά αποφάσισε να αλλάξει χρώμα μαλλιών, κεντρίζοντας τη προσοχή όλων των followers του στο Instagram.

Manchester United's Paul Pogba walks off the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Πογκμπά AP

Η Γαλλία θ' αντιμετωπίσει Κολομβία και Ρωσία σε λίγες μέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, και ο Πολ Πογκμπά αποφάσισε να "ξεφύγει" από το καθιερωμένο λουκ με το οποίο αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μπει σε κλίμα "πετεινών".

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, το μαλλί του φέρει από τη μία πλευρά τα μπλε χρώματα της Γαλλίας, ενώ το υπόλοιπο μισό είναι βαμμένο ξανθό.

Παρά τη ταύτιση με το μπλε γαλλικό χρώμα, ο Γάλλος μέσος παραδέχτηκε ότι το συγκεκριμένο λουκ το εμπνεύστηκε από έναν χαρακτήρα της ιαπωνικής σειράς κινουμένων σχεδίων "Dragonball".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK