Το νέο μεγάλο αστέρι των ΗΠΑ παίζει στην Χάιντουκ και απασχολεί όλη την Ευρώπη

Σε συμφωνία με τον 19χρονο Αμερικάνο Ρόκας Πούκστας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027 έχει έρθει η Χάιντουκ Σπλιτ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο παίκτης βρίσκεται στα ραντάρ πολλών κορυφαίων κλαμπ.

Το νέο μεγάλο αστέρι των ΗΠΑ παίζει στην Χάιντουκ και απασχολεί όλη την Ευρώπη
Ο Ρόκας Πούκστας με τη φανέλα της εθνικής των ΗΠΑ U20 AP

Ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου κατάφερε να δέσει η Χάιντουκ Σπλιτ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για τον Ρόκας Πούκστας, ο οποίος βρίσκεται στις ακαδημίες της ομάδας από το καλοκαίρι του 2021 και τη φετινή σεζόν έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον των Κροατών με 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 19χρονος χαφ βρίσκεται στα ραντάρ κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, χωρίς ωστόσο κάποια να έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Ο Πούκστας αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ομαδα των ΗΠΑ αν και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της για το μέλλον εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 που θα διεξαχθεί στην έδρα τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε για αντι-Γκάβι παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ποστέκογλου

Η Μπάγερν δίνει ποσό μαμούθ στον Τούχελ για να διορθώσει τα δύο λάθη του καλοκαιριού

Μάντσεστερ Γιουνάινεντ: Ο Βαράν καλοβλέπει την πόρτα της εξόδου, με τόσα χρήματα τον δίνουν οι "Κόκκινοι Διάβολοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK