Το νέο μπουγιουρντί για τον Παναθηναϊκό ήρθε από το Βέλγιο

Ένα ακόμα οικονομικό βαρίδι ήρθε να φορτωθεί στην πλάτη του Παναθηναϊκού, με τη διοίκησή του να καλείται να καταβάλλει το ποσό των 292.000 ευρώ για τον Γιώργο Κουτρουμπή.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ(Α) ΚΑΣΤΙΓΕΧΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ(Α) ΚΑΣΤΙΓΕΧΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που περίμεναν εδώ και έναν μήνα "έσκασε" τελικά τον Μάρτιο για τον Παναθηναϊκό, με την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ να επιδικάζει στον Γιώργο Κουτρουμπή το ποσό των 292.000 ευρώ που είναι πλέον υποχρεωμένο να καταβάλλει το "τριφύλλι".

Ο Έλληνας στόπερ, που το περασμένο Σάββατο αναδείχτηκε Κυπελλούχος Βελγίου με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, αξίωνε από την πλευρά του ένα ποσό από 310 μέχρι 470 χιλιάδες ευρώ, με την επιτροπή απορρίπτει το αίτημά του για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό που είχε ζητήσει ο παίκτης.

Από την πλευρά του το "τριφύλλι" αναμένεται να καταθέσει έφεση και η όλη δικαστική διαμάχη θα έχει και άλλα επεισόδια, το σίγουρο πάντως είναι πως ο πρώην αρχηγός των "πρασίνων" προσέθεσε ένα ακόμα οικονομικό βαρίδι στην πλάτη του Παναθηναϊκού στην κατά πολλούς δυσκολότερη σεζόν στην ιστορία του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ:

"Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την ακόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή.

Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK