Το νούμερο που δείχνει την κλάση του Ντοναρούμα είναι το "99"!

Το νούμερο που δείχνει την κλάση του Ντοναρούμα είναι το "99"!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έκλεισε το περασμένο Σάβββατο τα 18 χρόνια ζωής όμως ο εντυπωσιακός αριθμός που τον συνοδεύει είναι άλλος: το "99". Διαβάστε το λόγο.

Το περασμένο Σάββατο ήταν πολύ ξεχωριστό για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα καθώς συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής (μία ημέρα αργότερα μάλιστα έπαιξε κόντρα στην Σασουόλο, την ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του με τη Μίλαν), ωστόσο ακόμα περισσότερο και από τον αριθμό "18" που μπαίνει πλέον δίπλα στον Ιταλό πορτιέρε, το μαγικό νούμερο για αυτόν είναι το "99".

Όχι μόνο για το γεγονός πως είναι γεννημένος το 1999 (25 Φεβρουαρίου) και το ότι το φοράει στην πλάτη αλλά κυρίως για το γεγονός ότι μετά από 26 αγωνιστικές στη φετινή Serie A, έφτασε τις 99 αποκρούσεις!

Ο αριθμός αυτός φαντάζει και είναι τεράστιος, με τον Ντοναρούμα να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με διαφορά από τον 2ο, ενώ μερικές από τις θεαματικές επεμβάσεις του φέτος που θυμάται όλος ο κόσμος είναι αυτές με Γιουβέντους (στο σουτ του Κεντίρα στο φινάλε)και του Κρέτσι με τη Μπολόνια εκτός έδρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK