Το ντέρμπι της Καζαμπλάνκα είχε δράκο και ήταν του Game Of Thrones

Το ντέρμπι της Καζαμπλάνκα ανάμεσα σε Ράχα και Ουϊντάντ διατήρησε τη φήμη του, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά κυρίως στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα των κερκίδων, έχοντας πολύ από Game Of Thrones.

Το ντέρμπι της Καζαμπλάνκα είχε δράκο και ήταν του Game Of Thrones

Στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των 16 του Κυπέλλου στο Μαρόκο, Ράχα και Ουϊντάντ έμειναν στο 1-1 στο Mohamed V Stadium. Με την ατμόσφαιρα στις κερκίδες του ντέρμπι της Καζαμπλάνκα να κλέβει την παράσταση, έχοντας πολύ από την σειρά - θρύλο, Game Of Thrones. Την βασίλισσα των δράκων, Ντενέρις Ταργκάρυεν μπορεί να μην την είδαμε, όμως ο Drogon ήταν εκεί.

Οι Ultras της Oυϊντάντ ετοίμασαν ένα εκπληκτικό κορεό, το οποίο και παρουσίασαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ένας δράκος, παρόμοιος με αυτόν της σειράς, που κρατούσε το Κύπελλο, κινούνταν και ξερνούσε φωτιά! Υπό τη συνοδεία δεκάδων πυρσών, το θέαμα ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Αυτό το κορεό δεν ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης, καθώς οι φίλοι της Ουϊντάντ είχαν ετοιμάσει ένα ακόμη για τον παίκτη - θρύλο της ομάδας. Μουσταφά Σουκρί.

Οι οπαδοί της Ράχα έβαλαν τη δική τους πινελιά στις κερκίδες, ντυμένοι στα πράσινα και τραγουδώντας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ρεβάνς της 23ης Νοεμβρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν ξανά οι φίλοι των δύο ομάδων.

Πρέπει να πωληθεί ο Λέο Ζαμπά; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK