Έπιναν καφέ, έβλεπαν "Αγιά Σοφιά" και... τρελάθηκαν με Μελισσανίδη!

Κάθε πρωί φίλαθλοι τις ΑΕΚ στήνονται στο ψηλότερο σημείο για να βλέπουν το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, παρακολουθώντας τα έργα για την ανοικοδόμηση της "Αγιά Σοφιάς". Σήμερα, όμως, είχαν κι έναν εκλεκτό καλεσμένο (VIDEO). Τι του είπε ο κόσμος ποια η ατάκα του στους υπαλλήλους για την πρόοδο των εργασιών.

Έπιναν καφέ, έβλεπαν "Αγιά Σοφιά" και... τρελάθηκαν με Μελισσανίδη!
melisanidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο μεγάλο αφιέρωμα του Contra.gr για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είχατε διαβάσει ότι πολλοί φίλοι της Ένωσης έχουν ένα σπέσιαλ σημείο από το οποίο παρακολουθούν την πρόοδο των έργων της " Αγιά Σοφιάς".

Όπως συμβαίνει καθημερινά έτσι και σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ στο συγκεκριμένο μέρος.

Έπιναν καφέ, έβλεπαν "Αγιά Σοφιά" και... τρελάθηκαν με Μελισσανίδη!

Η σημερινή ημέρα πάντως ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς έπεσαν τα πρώτα μπετά στην οικοδομή, η πρώτη πλάκα για την "Αγιά Σοφιά" κι εκτός απ' αυτό οι οπαδοί είδαν μπροστά τους κι έναν θεατή του εργοταξίου... έκπληξη!

Ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος ήρθε να επιθεωρήσει τις εργασίες για πρώτη φορά και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Μάλιστα, η πρώτη "κιτρινόμαυρη" ατάκα που ακούστηκε ήταν: αθάνατος, ενώ ο "Τίγρης" έδειξε με το χέρι του εκνευρισμένος τη χωματερή στο Άλσος.

Όσον αφορά το λόγο της πρώτης επίσκεψης Μελισσανίδη στο εργοτάξιο ήταν για να δει πώς πάνε τα έργα και να συνομιλήσει με τους αρμόδιους. Ξεναγήθηκε στο χώρο, ρώτησε λεπτομέρειες και φεύγοντας είπε στους υπαλλήλους: " Πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται... "

Δείτε το σχετικό VIDEO που "ανέβηκε" στο inaek.gr:

News 24/7

24MEDIA NETWORK