"Μόνο ο Μέσι μπορούσε να κάνει ότι ήθελε σε ομάδα του Πεπ", τα προβλήματα του Γκρίλις και τα χρωστούμενα

Ο Άγγλος εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε με ειλικρίνεια για την εαυτό του και τον ρόλο που έπαιξε ο προπονητής του στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Manchester City's head coach Pep Guardiola hugs Jack Grealish before he replaces teammate Phil Foden during the English Premier League soccer match between Manchester City and Nottingham Forest at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Δίχως αμφιβολία, ο Τζακ Γκρίλις περνά μία από τις χειρότερες του στιγμές ως παίκτης και αυτό δεν το έκρυψε κανείς. Μετά τον ισόπαλο αγώνα με την Άρσεναλ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα εθεάθη να συνομιλεί με τον Άγγλο εξτρέμ σε έντονο ύφος...

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να "χτίσει" πάνω στην προηγούμενη μαγική σεζόν της ομάδας. Αντιθέτως, έχει κάνει πολλά βήματα πίσω και πλέον όλα είναι ανοικτά για το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής μετρά 3 τέρματα και μία ασίστ, νούμερα που αρμόζουν σε βασικό παίκτη της ομάδας, πόσο μάλλον σε παίκτη που κόστισε 120 εκατομμύρια.

Ο ίδιος μίλησε ανοικτά για αυτά τα ζητήματα δίχως να παρουσιάσει καμία δικαιολογία, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια τον Καταλανό coach.

Οι δηλώσεις

"Το μόνο άτομο που έχει καταφέρει να πάει και να κάνει ό,τι θέλει σε μια ομάδα του Πεπ είναι ο Λιονέλ Μέσι, κάτι που είναι αρκετά δίκαιο. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις αυτό που έχει κάνει ο προπονητής, είναι ένας απίστευτος προπονητής, ένας σπουδαίος τύπος με πολύ καλή καρδιά επίσης. Κατά καιρούς αυτή τη σεζόν πάλεψα λίγο με τον εαυτό μου και αυτός ήταν εκεί για μένα όλη την ώρα. Του χρωστάω πολλά. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και ο καλύτερος προπονητής που υπήρξε ποτέ.

"Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα προσωπικά μετά τα περσινά υψηλά επίπεδα. Μίλησα πολύ με τον προπονητή και ήταν πολύ καλός μαζί μου. Του χρωστάω κάτι και θέλω να του το ξεπληρώσω τώρα με τις εμφανίσεις μου αλλά και με την ομάδα.

"Μιλάω καθημερινά με τους φίλους μου στα αποδυτήρια, ξέρω πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα. Μιλάω με τον προπονητή και στο τέλος της περασμένης σεζόν είδατε πόσο πολύ με χρησιμοποίησε.

"Θέλω να σκοράρω, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να πετυχαίνεις γκολ, αλλά είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να παίζω για αυτή την ομάδα".

Ο Γκρίλις μπορεί να έχει βρεθεί στριμωγμένος στην γωνία, όμως δεν είναι όλα μάταια για τον Άγγλο. Αν ο ίδιος καταφέρει να "επανορθώσει" με ένα καλό κλείσιμο της σεζόν στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, τότε ενδέχεται να πάρει άλλη μία ευκαιρία. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι εξελίξεις μπορεί να είναι δυσάρεστες...

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατέλειψαν τον αγώνα αφότου δέχθηκαν τέρμα στο πρώτο λεπτό έχοντας κατεβάσει την Κ19, η αντίπαλη ομάδα έκανε χιούμορ

H Γιουνάιτεντ ο "κρυπτονίτης" της Λίβερπουλ; Η ισοπαλία-ήττα που ίσως στοιχίσει τα πάντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK