Το Παγκρήτιο εκπέμπει SOS! Ακούει κανείς;

Δεκαετρία χρόνια μετά την παράδοσή του προς χρήση, το Παγκρήτιο Στάδιο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Η παρέμβαση της Πολιτείας είναι απαραίτητη για να σωθεί αυτό το πρώην πιθα στολίδι.

Το Παγκρήτιο εκπέμπει SOS! Ακούει κανείς;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Tώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός από το πραγματικά σπουδαίο φιλικό της Εθνικής ομάδας του 2004 με τους παλαίμαχους σούπερ σταρ της Ιντερ ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με το γήπεδο του αγώνα.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κατέβαλλε τεράστιες προσπάθειες να κάνει ένα μικρό λίφτινγκ στο Παγκρήτιο. Τα κατάφερε και τουλάχιστον γλίτωσαν την κατακραυγή.

Κατά τα άλλα, το γήπεδο-στολίδι που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 μόνο στολίδι δεν θυμίζει πλέον. Παρατημένο στην τύχη του με τη...σκουριά να κυριαρχεί σε κάθε σιδηροκατασκευή το μεγάλο αυτό αθλητικό έργο εκπέμπει SOS.

Τα όντως μεγάλα προβλήματα στο σκέπαστρο δεν είναι ο μοναδικός μπελάς. Μεγαλύτερος πονοκέφαλος όμως είναι η πλήρης, ή σχεδόν πλήρης εγκατάλειψη των χώρων. Οι τουαλέτες αναδύουν μία αναγουλιαστική μυρωδιά, οι τοίχοι "φωνάζουν" από μακριά ότι θέλουν φροντίδα, ακόμα και οι καρέκλες στα δημοσιογραφικά θεωρεία είναι σκουριασμένες.

Χρειάζεται άμεση παρέμβαση! Τώρα! Διότι το γήπεδο αυτό στοίχισε εκατομμύρια, διότι σε αντίθεση με άλλα έργα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 χρησιμοποιήθηκε και μετά το μεγάλο event, διότι σε τελική ανάλυση είναι κρίμα να σαπίσει ένα τέτοιο στολίδι, το μεγαλύτερο γήπεδο στην Κρήτη που εκτός των άλλων έχει φιλοξενήσει πολλές φορές και την Εθνική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK