Το "παιδί" του Γκουαρντιόλα ήταν φίλαθλος της Γιουνάιτεντ αλλά δεν δίστασε στιγμή να την ρίξει στο καναβάτσο

Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Άγγλο ο οποίος μόνος του γύρισε το ματς σε δύο λεπτά και έγινε παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Chelsea's Cole Palmer celebrates after scoring the opening goal from the penalty spot during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge in London, Saturday, March 30, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Ο αγώνας της Τσέλσι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απολαυστικός. Πολλά τέρματα, φάσεις, ανατροπές στις ανατροπές. Το αποτέλεσμα όμως θα ήταν διαφορετικό αν δεν έβγαινε μπροστά ο συνήθης ύποπτος.

Ο Πάλμερ έκλεψε χωρίς καμία ντροπή την λάμψη του Αλέχάντρο Γκαρνάτσο που με την βοήθεια του Μπρούνο Φερνάντες πραγματοποίησαν την πρώτη ανατροπή του αγώνα. Αντί λοιπόν να είναι η βραδιά των "Κόκκινων Διαβόλων" που δεν τα έβαλαν κάτω και με πυγμή πάλεψαν για την αλλαγή συσχετισμών, εν τέλει η ιστορία γράφηκε αλλιώς.

Ο Πάλμερ έκανε χατ τρικ και κατάφερε να πάρει στις πλάτες του την ομάδα και με κρύο αίμα να προκαλέσει πανικό στο αντίπαλο στρατόπεδο. Κυριολεκτικά μέσα σε δύο λεπτά πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα από την άσπρη βούλα και αμέσως μετά δεν διστάζει να πάρω πάνω του ένα μεγάλο σουτ. Παρόλο που είχε μπροστά του παίκτες, εκείνος αντιλήφθηκε την προοπτική της φάσης και δεν έκανε πίσω. Μπορεί τα αισθήματά του όταν ήταν μικρός να ήταν... κόκκινα, ωστόσο ο επαγγελματισμός του είναι αυτός που τον έφερε ως εδώ.

Ο ίδιος δικαιώνεται στον μέγιστο βαθμό που πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι από την Μάντσεστερ Σίτι. Από τα λίγα λεπτά συμμετοχής και την έτοιμη ομάδα, ο νεαρός Άγγλος μόλις στα 21 του ηγείται μίας μεγάλης ομάδας. Ασχέτως των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Λονδρέζοι, το γεγονός πως κάποιος μπορεί τόσο άνετα και άμεσα όχι μόνο να σταθεί επαρκώς, αλλά και να πρωταγωνιστεί είναι αξιοθαύμαστο. Ενδεχομένως να αποτελεί τον λόγο που ο προπονητής του βρίσκεται ακόμη στον πάγκο...

Ο Πάλμερ φέτος μετρά 21 τέρματα και 12 ασίστ στο κορυφαίο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα αυτήν την στιγμή. Αυτό που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την αξία του είναι η συνέπεια. Η νίκη επί της Γιουνάιτεντ δεν ήταν ένα πυροτέχνημα, μία καλή στιγμή. Ήταν μία φυσική εξέλιξη -αν και δραματική- που η ίδια προήλθε από την σκληρή δουλειά και το ταλέντο του 21χρονου.

Η Τσέλσι μπορεί να μην τα καταφέρει φέτος βαθμολογικά να σώσει ότι σώζεται, αλλά τουλάχιστον θα έχει την γνώση πως αν όχι σε πολλούς τομείς, τουλάχιστον σε μία περίπτωση πέτυχε διάνα.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Κλοπ: φοβάται πως τέλειωσε η σεζόν για έναν παίκτη του, δεν θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει για το ιδανικό αντίο

Ο τυχοδιωκτισμός στα καλύτερά του, ιδιώτες γιατροί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK