Ο τυχοδιωκτισμός στα καλύτερά του, ιδιώτες γιατροί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της Τσέλσι

Η σκάρτη κατάσταση αναφορικά με τους τραυματισμούς δημιούργησε κερδοσκοπικό παράθυρο εις βάρος της ομάδας.

England's Reece James during the UEFA Nations League soccer match between England and Hungary at the Molineux stadium in Wolverhampton, England, Tuesday, June 14, 2022. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Οι τραυματισμοί στην Τσέλσι έχουν μετατραπεί από σύνηθες φαινόμενο σε μία εφιαλτική πραγματικότητα. Το μπλοκάκι με τα "μαυρισμένα" ονόματα όχι απλά δεν σβήνει, αλλά είναι συνεχώς γεμάτο, εμπλουτισμένο ορισμένες φορές και με καινούρια ονόματα.

Η κατάσταση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την ομάδα και φυσικά αυτό έχει ένα μερίδιο ευθύνης και στην προβληματική εικόνα της Τσέλσι αγωνιστικά. Ο αρνητικός αγωνιστικός αντίκτυπος προσέλκυσε ορισμένους ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι ισχυρίζονται πως μπορούν να παρέχουν καλύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες από τους αντίστοιχους της ομάδας.

Μάλιστα, έχουν προσεγγιστεί ήδη 2 παίκτες, ωστόσο παρέμειναν προς το παρόν πιστοί στις παροχές των "Μπλε". Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που θυμίζει εντατική για την ομάδα είναι το γεγονός πως θα απουσιάσουν 9 παίκτες για τον ερχόμενο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τοντ Μπόελι δεν αγνοεί την κατάσταση και έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές στο ιατρικό τμήμα και έπεται συνέχεια. Η ομάδα αναζητά αυτή τη στιγμή να διορίσει έναν νέο επικεφαλής σε πολλά τμήματα εν γένει προκειμένου να βάλει ένα stop σε μία από τις "πληγές του Φαραώ".

Διαβάστε περισσότερα

Έστειλε ομάδα scouting η Ρεάλ για λαμπερό διαμαντάκι από χαμηλότερη κατηγορία, ακολουθεί ομάδα από Γερμανία

Αψηφά την λογική, τους νόμους της φύσης και ξαφνιάζει τον Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK