Το παλεύει η Μίλαν για Αντσελότι

Η Μίλαν επιθυμεί τον επαναπατρισμό του Κάρλο Αντσελότι για λογαριασμό της, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να βρίσκεται στην Μαδρίτη προκειμένου να πείσει τον Ιταλό τεχνικό.

Το παλεύει η Μίλαν για Αντσελότι

Η απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να αποδεσμεύσει τον Αντσελότι από τον πάγκο της Ρεάλ, σε συνδυασμό με την αναζήτηση προπονητή από την μεριά της Μίλαν, σήμανε την εκκίνηση διαπραγματεύσεων, ούτως ώστε ο Ιταλός τεχνικός να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες.

Ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι" Αντριάνο Γκαλιάνι βρίσκεται στην Μαδρίτη και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzeta Dello Sport" δείπνησε χθες το βράδυ (25/5) μαζί με τον Αντσελότι και έναν μάνατζερ ούτως ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ξανά συνεργαστούν.

Ο 55χρόνος τεχνικός είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με τους "μερένγκες" θα απουσιάσει από τους πάγκους για ένα χρόνο. Στον αντίποδα, οι Μιλανέζοι δεν πτοούνται από αυτή την δήλωση, αντιθέτως ο Γκαλιάνι θα παραμείνει στην Μαδρίτη για να δρομολογήσει τις διαδικασίες.

Ο πρόεδρος των Μιλανέζων Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε το στενό "μαρκάρισμα" του Γκαλιάνι προς τον Αντσελότι: "Πιστεύω πως θα καταφέρει ο Γκαλιάνι να πείσει τον Αντσελότι να επιστρέψει στην ομάδα μας. Είμαι αισιόδοξος όπως επίσης και ο Γκαλιάνι".

Σε περίπτωση πάντως που ο Αντσελότι κάνει πράξει τις δηλώσεις του, τότε η Μίλαν θα στραφεί σε άλλες λύσεις, με τα ονόματα των Αντόνιο Κόντε και Ουνάι 'Εμερι να βρίσκονται στο προσκήνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK