Το παλεύουν

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει οριστικά γνωστό το αν ο Εζέκιελ Γκονζάλες έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Αργεντινός άσος δεν βρίσκεται στην λίστα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ωστόσο ο Παναθηναϊκός καταθέτει έφεση και περιμένει. Με ελλείψεις στο Αίγιο για το ματς κυπέλλου με τον Πατραϊκό, στην αποστολή ο Κυργιάκος. Επιστολή-απάντηση του Β. Γκαγκάτση στον Α. Μήτσου, ανάλογη και απόΒάσω Παπανδρέου.

Το παλεύουν
Αναμονής συνέχεια για τον Εζέκιελ Γκονζάλες. Ο Αργεντινός άσος, ως γνωστόν, είχε δηλωθεί αργότερα από το επιτρεπτό στην ΟΥΕΦΑ και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό θεσμό.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ όμως κατέθεσαν έφεση σχετικά με την απόφαση αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστική απόφαση για τον πρώην άσο της Ροζάριο Σεντράλ.


Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το ματς κυπέλλου με τον Πατραϊκό ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Αίγιο όπου θα διεξαχθεί το ματς. Ο Γιτζάκ Σουμ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές αφού στην Αθήνα έμειναν αρκετοί παίκτες. Εκτός αποστολής είναι ο Μπασινάς, ο Γκούμας και ο Νικοπολίδης προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, οι τραυματίες, Κωνσταντίνου, Ολισαντέμπε, Σανμαρτεάν, ο τιμωρημένος Μινχ και οι Μάριτς, Τζόρβας, Οξύζογλου.
Αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος ο οποίος ενδέχεται να κάνει την επίσημη επανεμφάνιση του ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του (είχε παίξει και στο φιλικό με τον Απόλλωνα).
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βαζέχα, Βλάοβιτς, Βύντρα, Γκονζάλες, Επαλέ, Κυργιάκος, Κωνσταντινίδης, Κώτσιος, Μικαέλσεν, Μόρις, Ντεμπά, Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Σεϊταρίδης, Χαλκιάς, Κοτσώλης και Χένρικσεν.

*** Στην Εθνική Δανίας για το φιλικο εναντίον της Τουρκίας κλήθηκε ο Ρενέ Χένρικσεν. Το ματς θα γίνει στα Αδανα στις 18 Φεβρουαρίου

*** Στο "Αμπέ Ντεσάμπ" θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής ο Γιτζάκ Σουμ, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Οσέρ και την Λιόν. Ο Ισραηλινός, θα έχει απ ευθείας επαφή με τον προσεχή αντίπαλο του "τριφυλλιού" στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Μία Οσέρ, η οποία έπεσε θύμα έκπληξης στο γαλλικό Κύπελλο. Η ερασιτεχνική Μπριβ, κατάφερε να αποκλείσει το συγκρότημα του Γκι Ρου από τα προημιτελικά, χάρη σε ένα τέρμα το οποίο πέτυχε ο Μανουέλ Ντεμπά στο 54ο λεπτό.
Η σύνθεση της Οσέρ: Κουλ, Ραντέ, Μπουμσόνγκ, Μεσέ, Γρίτνινγκ (72' Μινιό), Ταϊνιο, Βιολό, Καπό (76' Ποέ), Ματίς (74' Γκονζάλες), Ακαλέ, Σισπε.





Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βασίλης Γκαγκάτσης απέστειλε σήμερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αργύρη Μήτσου, απαντητική επιστολή στην αντίστοιχη που του είχε αποστείλει χθες ο κ. Μήτσου και με την οποία αναφερόταν σε θέματα διαιτησίας. Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Γκαγκάτσης απευθύνει στον κ. Μήτσου πρόσκληση για συνάντησή τους, παρουσία των μελών της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., την προσεχή Παρασκευή 13/02/2004. Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας:

«Κύριε Πρόεδρε,

Ελαβα την από 09.02.2004 επιστολή σας, με την οποία θέτετε σειρά θεμάτων που έχουν σχέση με τη λειτουργία της Κ.Ε.Δ./ Ε.Π.Ο. και εκτιμώ, παρά τις όποιες εντάσεις καταγράφονται σε αυτή, το ύφος και το ήθος της, που συνάδουν με την ιστορία και την προσφορά της ΠΑΕ της οποίας ηγείστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λυπούμαι που δεν μπορώ να πω το ίδιο για την ανακοίνωση που δημοσιοποιήσατε με καταχωρήσεις στον Τύπο και η οποία απέχει σημαντικά από το επίπεδο των σχέσεων που πρέπει να διέπουν την Ομοσπονδία και τις ΠΑΕ με ιστορία και προσφορά. Το περιεχόμενό της και κυρίως το ύφος της αδικούν πρωτίστως την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για το καλό του αθλήματος και την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας. Μια πρόοδος που είναι κοινά διαπιστωμένη από όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα φορείς και την οποία έχουν καταγράψει επανειλημμένα τόσο τα Μ.Μ.Ε, όσο και οι φίλαθλοι.

Τέλος, παρά τις συγκεκριμένες ενστάσεις που ήδη ανέφερα, επειδή φρονώ πως τα θέματα που στην επιστολή σας θέτετε μπορούν να αποτελέσουν πεδίο συζήτησης μεταξύ της Ομοσπονδίας και της ΠΑΕ της οποίας ηγείστε, σας καλώ σε συνάντηση, παρουσία των μελών της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Με εκτίμηση

Βασίλης Γκαγκάτσης

Πρόεδρος Ε.Π.Ο.».

24MEDIA NETWORK