Ο Ράσφορντ τιμώρησε τον Κλοπ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ό,τι ήθελε την Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0 με δυο πανέμορφα γκολ του Μάρκους Ράσφορντ. Πούλμαν στο δεύτερο, με τους "reds" να μειώνουν αλλά να χάνουν (VIDEOS).

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
rashford AP IMAGES

Μπορεί να έδωσε πάνω από 90.000.000€ στις δυο μεταγραφικές περιόδου αυτή της σεζόν με σκοπό να βελτιώσει την άμυνας της, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο τα λάθη ήταν... παιδαριώδη.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" πέτυχαν δυο γκολ με τον Μάρκους Ράσφορντ, ενώ θα μπορούσαν να έχουν βάλει δυο ακόμα τέρματα, με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Μάτα στο 38ο λεπτό, όπου ολομόναχος και με τους αμυντικούς της Λίβερπουλ να είναι... αγκαζέ έκανε ψαλιδάκι.

Όπως συνηθίζει η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, έβγαλε το... πούλμαν στο δεύτερο μέρος και οι Reds πίεσαν με αποτέλεσμα να μειώσουν με αυτογκόλ του Μπεγί στο 66ο λεπτό, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και τελικά οι γηπεδούχου επικράτησαν με 2-1.

Πλέον η Γιουνάιτεντ αποσπάστηκε πέντε πόντους από την Λίβερπουλ και φαίνεται πως κλειδώνει τη δεύτερη θέση.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK