Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή Μέσι

Η Μπαρτσελόνα θέλει πίσω τον Λιονέλ Μέσι όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για το οικονομικό που καίει το κλαμπ.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν κρύβουν πως επιθυμούν την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νου το καλοκαίρι.

Κι όσο ο Αργεντινός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Παρί τόσο αυξάνονται οι ελπίδες τους για να φέρουν πίσω στην ομάδα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή πλέον.

Βέβαια, η επιστροφή Μέσι αποτελεί πολυεπίπεδο σχέδιο της Μπάρτσα, καθώς ο Αργεντινός μπορεί να αυξήσει τα έσοδα του οργανισμού κάτι που καίει το κλαμπ, άλλωστε να οικονομικά των Μπλαουγκράνα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo η Μπαρτσελόνα προ πανδημίας είχε έσοδα από την παρουσία του Μέσι που άγγιζαν αστρονομικά ποσά ύψους 250 με 300 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. εισιτήρια, σπόνσορες, φανέλες). Να σημειωθεί πως ο Λίο με τη μεταγραφή του στην Παρί είχε φέρει στο κλαμπ 10 νέους χορηγούς σύμφωνα πάντα με την MD.

Στην Μπαρτσελόνα περιμένουν από τον Μέσι να αποτελεί το 25% με 30% των συνολικών εσόδων του κλαμπ τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Έχει το ασυμάζευτο, μυθικά κακό ρεκόρ ο Λάμπαρντ

Νεϊμάρ: Έγκυος η καλλονή σύντροφος του Βραζιλιάνου, ανέβασαν κοινή φωτογραφία

Νάπολι: Η ασύλληπτη ακουστική στο Μαραντόνα δεν ήταν αρκετή

News 24/7

24MEDIA NETWORK