Τσέλσι: Έχει το ασυμάζευτο, μυθικά κακό ρεκόρ ο Λάμπαρντ

Η επιλογή Λάμπαρντ δεν οδηγεί πουθενά την Τσέλσι με τους Μπλε να δείχνει αδύνατο μέχρι στιγμής να μαζευτούν και να γίνουν ομάδα. Ιστορικό αρνητικό ο "Λαμπς".

Everton's head coach Frank Lampard looks down as he arrives to take his seat on the bench before the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Φρανκ Λάμπαρντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μία τραγωδία είναι η Τσέλσι φέτος που παρά τις πανάκριβες μεταγραφές, ομάδα δεν έφτιαξε και παραπαίει σε Αγγλία και Ευρώπη. Οι Μπλε μπορεί με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να φτάσουν έως τους "8" του Champions League, αλλά κόντρα στην Ρεάλ αποκλείστηκαν με κάτω τα χέρια.

Οι Λονδρέζοι για να καταφέρουν να συνέλθουν απέλυσαν τον Γκράχαμ Πότερ δίνοντας ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Μόνο που ο "Λαμπς" αδυνατεί να μαζέψει την κατάσταση, γράφοντας ιστορικό αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος τεχνικός έγινε ο πρώτος προπονητής στα 118 χρόνια ιστορίας της ομάδας του δυτικού Λονδίνου που άρχισε με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Η Βαλένθια χάνει το δικό της "Κβαρατσχέλια", το... κτήνος βλέπει Τσέλσι, Τότεναμ, Λέστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK