Ρεάλ ή Μπάρτσα: Τι θέλει ο πατέρας του Κβαρατσχέλια και τι ο Γεωργιανός

Ο ατζέντης του Κβίτσα Κβαρατσχέλια αποκάλυψε ποια είναι η μεγάλη αγάπη του Γεωργιανού σταρ της Νάπολι: Η Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα;

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Χωρισμένη στα δύο η οικογένεια Κβαρατσχέλια όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σπουδαίος Γεωργιανός της Νάπολι είναι δηλωμένος οπαδός των Μαδριλένων και δεν το έχει κρύψει ενώ ο πατέρας του και ο ατζέντης του είναι "Καταλανοί".

Σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή που έχει εκτοξεύσει την αξία του αποκάλυψε: "Ο πατέρας του κι εγώ είμαστε Μπαρτσελόνα, αλλά ο Κβάρα αγαπάει την Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν τον δω με τη φανέλα την Μπάρτσα θα είμαι χαρούμενος, είναι όμως Μαδριλένος".

Θυμίζουμε πως ο Κβαρατσχέλια σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως ο παίκτης-έμπνευση για εκείνον ήταν ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, Γκούτι. Είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι έπαιρνε ένα λευκό φανελάκι κι έγραφε στην πλάτη τ' όνομα του Ισπανού μέσου.

Διαβάστε περισσότερα

Τέμπη: Η ανατριχιαστική εξιστόρηση του ηρωικού Ανδρέα Αλικανιώτη

Τέμπη: Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων ανατριχιάζει

Ο Φαν Χάαλ χάλασε τη μεταγραφή του Χάκπο με μία σπουδαία συμβουλή

News 24/7

24MEDIA NETWORK