Το πούλμαν της Παρί άφησε πίσω τον Εμπαπέ μετά την ήττα, πέρασε από αιφνίδιο τεστ

Ο Γάλλος ακολούθησε το πρωτόκολλο κατά γράμμα και περίμενε υπομονετικά για το αποτέλεσμα.

PSG's Kylian Mbappe reacts during the Champions League semifinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal-Iduna Park stadium in Dortmund, Germany, Wednesday, May 1, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και εύλογα το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι Γάλλοι ήταν το φαβορί απέναντι στους "Βεστφαλούς", όμως η ομάδα του Σαντσο κατάφερε να παρουσιαστεί με συνοχή και προκάλεσε το πρώτο ρήγμα.

Όσον αφορά τον Εμπαπέ, οι αμυντικοί της Ντόρτμουντ κατάφεραν να τον περιορίσουν αρκετά και ο ίδιος δεν μπόρεσε να προσφέρει όσο περίμενε εκείνος, ο σύλλογος, αλλά και οι φίλαθλοι. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Γάλλος ήρθε αντιμέτωπος με μία έκπληξη. Η ομάδα έφυγε χωρίς εκείνον από το γήπεδο επειδή ο ίδιος χρειάστηκε να περάσει από τεστ αντιντόπινγκ.

Το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ αυστηρό και ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναγκάστηκε να περιμένει για το αποτέλεσμα προτού μπορέσει να αποχωρήσει και εκείνος από τον γήπεδο έχοντας στα χέρια του το αρνητικό τεστ.

Τώρα η Παρί Σεν Ζερμέν θα κληθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού. Η συμβολή του Εμπαπέ θα είναι καθοριστική για την έκβαση του ματς διότι δεν υπάρχει πια περιθώριο για εκ νέου στραβοπάτημα.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί οι προπονητές ρίχνουν άκυρο στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Μπενζεμά επέστρεψε στην Ρεάλ και το προπονητήριο της στην Μαδρίτη, άμεση βοήθεια για την ανάκαμψη ενός κεφαλαίου της ιστορίας της

News 24/7

24MEDIA NETWORK