Το πρωί η απόφαση για τον τελικό!

Την Παρασκευή το πρωί θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό του Κυπέλλου όπως ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού τα ξημερώματα της Παρασκευής.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχεδόν ειλημμένη απόφαση για αναβολή του τελικού, ο Γιώργος Βασιλειάδης προτίμησε τελικά να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ετσι λοιπόν, μετά από μαραθώνιες διαβουλέσεις, ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ότι πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων. Τονιζόταν δε ότι βρίσκονταν σε αναμονή για την πρόταση από την πλευρά της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου. Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου.

24MEDIA NETWORK