Το πρωτάθλημα των μετρίων βγάζει τον πρωταθλητή

Την διαφορά από τους διώκτες του μεγάλωσε ο Ολυμπιακός μετά τα αποτελέσματα και της τρίτης αγωνιστικής. Εν μέσω αντιδράσεων από τους οργανωμένους οπαδούς, η ΑΕΚ "κόλλησε" στο 1-1 με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε στη Λειβαδιά να γευτεί την χαρά της νίκης, μένοντας στο 0-0 απέναντι στην τοπική ομάδα. Σημαντικές νίκες για Ατρόμητο και Ξάνθη, την Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Ηρακλή-ΠΑΟΚ

Το πρωτάθλημα των μετρίων βγάζει τον πρωταθλητή


Την διαφορά από τους διώκτες του μεγάλωσε ο Ολυμπιακός μετά τα αποτελέσματα και της τρίτης αγωνιστικής. Εν μέσω αντιδράσεων από τους οργανωμένους οπαδούς, η ΑΕΚ"κόλλησε" στο 1-1 με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε στη Λειβαδιά να γευτεί την χαρά της νίκης, μένοντας στο 0-0 απέναντι στην τοπική ομάδα. Σημαντικές νίκες για Ατρόμητο και Ξάνθη, την Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Ηρακλή-ΠΑΟΚ

Ποιος να το περίμενε πως ο Ολυμπιακός από την τρίτη κιόλας αγωνιστική θα έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των βασικών διεκδικητών του τίτλου. Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να μην εμφανίζουν την εικόνα που θα περίμενε ο κόσμος, ωστόσο παραμένουν αήττητοι -κερδίζοντας και την Καλλιθέα- και με εννέα βαθμούς οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Οι "πράσινοι" δημιουργησαν περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, ωστόσο δεν ικανοποίησαν με την συνολική εμφάνισή τους μένοντας μακριά από την πρώτη θέση από νωρίς.

Είναι τέτοια η μοίρα της ΑΕΚ που δεν πρόκειται να ξεφύγει από τα "οικογενειακά" της προβλήματα. Η Original αντέδρασε για την στάση της διοίκησης με καθιστική διαμαρτυρία στο ΟΑΚΑ, τα σχόλια του κόσμου για το νέο τραγούδι ήταν ποικίλα και το γλυκό ήρθε να "δέσει" με το Αιγάλεω να παίρνει με σχετική ευκολία του 1-1 στο και να αφήνει την Ενωση τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε ότι χάθηκε ο τίτλος, ωστόσο αν το κλίμα στην ομάδα δεν αλλάξει θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σημαντικές νίκες κόντρα σε ΟΦΗ και Καλαμαριά σημείωσαν Ατρόμητος και Ξάνθη, ενώ στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ιωνικός άφησαν πίσω τους τις άμυνες και "χόρτασαν" θέαμα τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. Το τελικό 3-3 αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης στις δύο πρώτες αγωνιστικές και όπως είναι λογικό βλέπουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση σαν μια εξιλέωση αλλά και σαν την αρχή της ανόδου. Με τον Κωστίκο στον πάγκο ο ΠΑΟΚ, ίσως να κρίνεται η θέση του Σάββα Κωφίδη στον πάγκο των "κυανόλευκων".

Τι κρατάμε από την τρίτη αγωνιστική;

* Τα έξι γκολ της Νέας Σμύρνης. Δεν βλέπεις κάθε μέρα -ειδικά από αυτές τις ομάδες- τέτοιο σκορ.

* Την ευκαιρία του Δημοσθένη Μανουσάκη λίγο μετά το 1-1 από τον Λυμπερόπουλο. Αν ο επιθετικός του Αιγάλεω πετύχαινε το γκολ, δύσκολα θα υπήρχε νέα αντίδραση από την ΑΕΚ.

* Τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού στο "Ελ Πάσο" και την... αλλαγή στάσης όταν οι παίκτεςβελτίωσαν την απόδοσή τους.

* Την αντίδραση του Νίκου Μαχλά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και την εγκληματική του ενέργεια να αφήσει τον ΟΦΗ με 10 παίκτες.

* Την εμφάνιση του Λεβαδειακού που δεν κοίταξε μόνο την άμυνά του, αλλά προσπάθησε να "χτυπήσει" τον Παναθηναϊκό, κυνηγώντας ακόμα και τη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK