Το πρώτο... όχι σε ομάδα για τον Κούτρη

Ο Λεονάρντο Κούτρης αποτελεί το next big thing του ΠΑΣ Γιάννινα και γι' αυτό το λόγο ο Γιώργος Χριστοβασίλης ζητάει... λιγότερα με σκοπό να πάρει περισσότερα! Ποια ομάδα έφαγε "άκυρο" και το έντονο ενδιαφέρον από το Σαμπιονά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
koutris EUROKINISSI SPORTS

Στα 21 του χρόνια ο γεννημένος στο Σάο Πάολο από Έλληνα πατέρα και Βραζιλιάνα μητέρα, Λεονάρντο Κούτρης, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του.

Τη φετινή περίοδο μετρά 23 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ στην Super League και ήδη έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Βέβαια, ο Γιώργος Χριστοβασίλης πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και γι' αυτό το λόγο δεν έχει σκοπό να τον δώσει με ένα απλό deal. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα ομάδα από την Ελβετία έφαγε... άκυρο λόγω της μικρής πρότασης που κατέθεσε.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΣ είναι ο παίκτης να φέρει μεν ένα ικανοποιητικό ποσό ( άνω των 350.000€), αλλά να μπει και ποσοστό μεταπώλησης, αφού υπάρχει η πίστη πως θα μπορέσει να φέρει περισσότερα χρήματα όταν ανοίξει τα φτερά του.

Εκτός από το Καμπιονάτο, που παρακολουθεί στενά τον παίκτη, έντονο ενδιαφέρον υπήρξε το τελευταίο διάστημα και από το Σαμπιονά. Τα χαρακτηριστικά του Κούτρη ταιριάζουν στο πρωτάθλημα ( επιθετικό μπακ με τρεξίματα και τεχνική) οπότε στα επόμενα παιχνίδια θα τον δουν και από κοντά!

Για τον Κούτρη ( συμβόλαιο μέχρι το 2019) πάντως λένε πως ακόμα δεν έχει... ταβάνι, ενώ σε πολλούς θυμίζει σε στυλ τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK