Το πρώτο "όχι" του Μανωλά στην Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει τις συζητήσεις με την Ρόμα για το νέο του συμβόλαιο όμως έχει απορρίψει ήδη την πρώτη πρόταση των "τζαλορόσι" ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Το πρώτο "όχι" του Μανωλά στην Ρόμα

Μετά από ένα "θερμό" καλοκαίρι όπου πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι (από Αγγλία κυρίως) εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο Κώστας Μανωλάς έχει ανοίξει εδώ και έναν μήνα δίαυλο επικοινωνίας με την Ρόμα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας (το υπάρχον λήγει το 2019), ωστόσο η ανανέωση μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Αυτή τη στιγμή ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ αμείβεται με περίπου 1.800.000 ευρώ ετησίως και η Ρόμα είναι μεν διατεθειμένη να αυξήσει τις αποδοχές του αλλά προς το παρόν δεν ανεβαίνει τόσο ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα τις επιθυμίες του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Calciomercato.it", η πρώτη πρόταση από πλευράς Ρωμαίων κατατέθηκε στον παίκτη στα τέλη Σεπτεμβρίου και ήταν γύρω στα 2.500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, πρόταση που απορρίφτηκε από τον παίκτη.

Αιτία το γεγονός ότι υστερεί σε σύγκριση με τα χρήματα που κερδίζουν άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας, με την πλευρά του Μανωλά να περιμένει -σύμφωνα με τους Ιταλούς- νέα βελτιωμένη πρόταση για την επίτευξη του deal.

24MEDIA NETWORK