Το "ψάχνει" πολύ η Άιντραχτ για Κουρμπέλη!

Η έρευνα αγοράς της γερμανικής ομάδας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο λόγος που ψάχνει αμυντικό χαφ ο σύλλογος της Φρανκφούρτης, τα προηγούμενα "πάρε-δώσε" της με την Ελλάδα και η τιμή πώλησης που έχουν ορίσει οι "πράσινοι".

Το "ψάχνει" πολύ η Άιντραχτ για Κουρμπέλη!
kourbelis EUROKINISSI

Το Contra.grσας είχε αναφέρει προ ημερών την κινητικότητα που υπήρξε τις τελευταίες 10-15 ημέρες από γερμανικές ομάδες, οι οποίες είχαν κάνει διερευνητικές προσεγγίσεις (enquiries) προς τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, το πόσο κοστολογείται απ’ τους "πράσινους", το ύψος του συμβολαίου του, τα ποσοστά μεταπώλησης που έχει ο Αστέρας Τρίπολης (30%) κ.ο.κ.

Οι πληροφορίες τουαναφέρουν πως μία απ’ τις ομάδες που έχουν δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον και το… ψάχνουν πολύ για τον 24χρονο μέσο, είναι (και) η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το γερμανικό κλαμπ (7στηBundesliga, μαζί με τη Χοφενχάιμ), έχει ασχοληθεί αρκετά σοβαρά τις τελευταίες εβδομάδες με την περίπτωση του διεθνούς Ελληνα μεσοαμυντικού και ο λόγος είναι συγκεκριμένος:

Ο εδώ και μία τετραετία βασικός αμυντικός μέσος της Άιντραχτ, ο Ιάπωνας διεθνής Μακότο Χαζέμπε, έχει πατήσει πλέον τα 33 και βγάζει συχνά-πυκνά τραυματισμούς στο γόνατό του, με αποτέλεσμα ο Νίκο Κόβατς να ψάχνει ενίσχυση στον άξονα, δεδομένου ότι θέλει να κυνηγήσει ένα απ’ τα ευρωπαϊκά "εισιτήρια", είτε μέσω του πρωταθλήματος, είτε ακόμη και μέσω του Κυπέλλου Γερμανίας (παίζει στα προημιτελικά κόντρα στη Μάιντς).

Ο Κουρμπέλης βρίσκεται λοιπόν στο… ραντάρ της γερμανικής ομάδας, που έχει εμπιστευτεί πολλάκις στο παρελθόν την ελληνική αγορά στις περιπτώσεις των Γιάννη Αμανατίδη, Σωτήρη Κυργιάκου, Φάνη Γκέκα, Βαγγέλη Μάντζιου (λόγω και της μεγάλης ελληνικής παροικίας που υπάρχει στην πόλη) και δεν αποκλείεται μετά τις 20 του μήνα να καταφτάσει στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ επίσημη πρόταση.

Ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Κουρμπέλη στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ, με τους "πράσινους" να βλέπουν στο πρόσωπό του ίσως τον μοναδικό απ’ τον οποίο μπορεί να βγάλει ένα σεβαστό ποσό ο σύλλογος τον Γενάρη στη… μάχη για την οικονομική του επιβίωση και δεδομένα έναν παίκτη με τον οποίο αισθάνονται πως θα έχουν δεδομένη συνεργασία σε όλα τα στάδια μίας πιθανής πώλησής του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK