Το σχέδιο της Γιουνάιτεντ για τον Ράσφορντ και το ενδεχόμενο της πώλησης

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Νησί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταλήξει στο πώς θα διαχειριστεί τον Μάρκους Ράσφορντ. Το σενάριο της πώλησης.

Manchester United's Marcus Rashford speaks to Manchester United's head coach Erik ten Hag after being substituted during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Μάρκους Ράσφορντ AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ντεφορμέ. Ο Άγγλος βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής και πολλά ακούγονται για το μέλλον του. Ο παίκτης είχε την ευκαιρία να φύγει από την Γιουνάιτεντ, αλλά επέλεξε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Κόκκινους Διαβόλους. Και τώρα, όμως, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν βλέπουν στον ορίζοντα πώληση του 26χρονου.

Όπως αναφέρει το Athletic στόχος της Γιουνάιτεντ είναι ο Ράσφορντ να παραμείνει στο Όλντ Τράφορντ και η ομάδα να πέσει από πάνω του για να τον βοηθήσει να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις. Τώρα ο μόνος τρόπος να μπει θέμα πώλησης στην υπόθεση είναι απλός, εντελώς ξεκάθαρος και έχει ως εξής:

Εφόσον φτάσουν προσφορές που ικανοποιούν το κλαμπ, τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πει "ναι" στην αποχώρηση του Ράσφορντ αρκεί βέβαια να το έχει αποφασίσει και ο ίδιος ότι θέλει νέες περιπέτειες στην καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK