Το stop του οργισμένου Ζαμάνη: "Ξεχάστε το!"

Ο Νίκος Ζαμάνης το πήρε πάνω του και όρθωσε ένα τεράστιο stop στα μεταγραφικά θέλω του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούσε εδώ και τώρα την υπογραφή του Βαγγέλη Οικονόμου.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ούτε για αστείο ήθελε να ακούει για πιθανή απώλεια βασικού παίκτη του πριν από το ματς με τον Γκόριτσα ο Νίκος Ζαμάνης.

Οταν λοιπόν του μεταφέρθηκε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Βαγγέλη Οικονόμου (που δεν ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ) δεν πολυσκέφτηκε και άναψε ένα μεγάλο στοπ.

"Ξεχάστε το" είπε σε ποδοσφαιριστή και ατζέντη και η άρνησή του έχει να κάνει με δύο λόγους. Ο πρώτος με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Χωρίς τον Οικονόμου ο Πανιώνιος θα είχε... μισή άμυνα στα παιχνίδι με την Γκόριτσα.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με το οικονομικό. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου θεώρησε πολύ χαμηλό το αντίτιμο για να παραχωρήσει τον πιο έμπειρο παίκτη της ομάδας του (και κολώνα των αποδυτηρίων).

Συνεπώς, ο Οικονόμου μένει, προσώρας τουλάχιστον, Νέα Σμύρνη. O AΠΟΕΛ από την πλευρά του ενεργοποίησε τη λύση του Καρλάο ο οποίος περνάει τα ιατρικά την Τρίτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK