Το story του Μαλεζά

Το εκρηκτικό ξεκίνημα στην Γερμανία, ο τραυματισμός και η θέληση για επιστροφή στην Τούμπα

Το story του Μαλεζά

Ο Στέλιος Μαλεζάς ανδρώθηκε στην Τούμπα πριν κάνει στα 27 του χρόνια το άλμα για το εξωτερικό και την Μπουντεσλίγκα. Μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2012 στην Φορτούνα μετά από οκτώ σεζόν που έπαιξε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, οι τέσσερις εκ των οποίων γεμάτες από συμμετοχές.

Δύο χρόνια μετά την συμφωνία του με την Φορτούνα αφήνει την γερμανική ομάδα στην δεύτερη κατηγορία, θέλοντας να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΠΑΟΚ. Ανάλογη είναι και η επιθυμία του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος βλέπει στο προσωπό του έναν ώριμο, πλέον, σέντερ μπακ.

Ο Κατερινιώτης αμυντικός είχε ονειρεμένο ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα. Είχε συνθέσει μαζί με τον Γιανς Λανγκενέκε ένα σπουδαίο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που οδήγησε την Φορτούνα σε απανωτές επιτυχίες. Ακολούθησε ένας σοβαρός τραυματισμός που τον κράτησε εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή του προς το τέλος της σεζόν δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της γερμανικής ομάδας.

Η αγωνιστική περίοδος 2013-14 δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη για τον Στέλιο Μαλεζά. Από τον Ιανουάριο και μετά έπαιξε μόλις σε δύο παιχνίδια ως αλλαγή, χάνοντας και τις τελευταίες του ελπίδες για κλήση στην Εθνική για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πλέον, περιμένει την κρούση του ΠΑΟΚ, μήπως και στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK