Το συγκλονιστικό γράμμα της χήρας του Χάρκε στον Ινιέστα

Η κίνηση του Αντρές Ινιέστα να αφιερώσει το χρυσό γκολ της Ισπανίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στον αδικοχαμένο παίκτη της Εσπανιόλ Χάρκε δεν έχει ξεχαστεί από τη σύζυγο και την κόρη του εκλιπόντος.

Το συγκλονιστικό γράμμα της χήρας του Χάρκε στον Ινιέστα

Ιδού μέρη από το συγκλονιστικό γράμμα που απέστειλαν αμφότερες στον άσο της Εθνικής Ισπανίας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ακόμη θυμάμαι την 11η Ιουλίου του 2010 που κάθισα να δω τηλεόραση ενώ είχα πολλούς μήνες να το κάνω. Το έκανα γιατί ένιωσα ότι καλό ερχόταν. Είναι από αυτά τα πράγματα που χαρακτηρίζουμε ανεξήγητα αλλά ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το γκολ που πέτυχες, ήξερα τι θα συμβεί.

Κάλυψα τα μάτια μου με τα χέρια μου και άρχισα να κλαίω πριν από το γκολ αλλά και στη συνέχεια με την αφιέρωσή σου. Ηρθαν στην επιφάνεια συναισθήματα που μόνο άνθρωποι με την ευαισθησία τη δική σας μπορούν να αναδείξουν.

Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω ευχαριστώ για τη μεγαλοσύνη της καρδιά σου, για την ταπεινοφροσύνη σου, για το γεγονός ότι θέλεις να είσαι πάντα το καλύτερο παράδειγμα.

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που είναι πολύ ξεχωριστές. Ξέρω πως ένιωσες ότι πήρες για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου την κόρη σου. Τώρα έρχεται μία ακόμη σημαντική στιγμή στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου. Δεν θα σου ευχηθώ καλή τύχη. Θα σου ευχηθώ να απολαύσεις το κάθε δευτερόλεπτο της αξέχαστης εμπειρίας που σας περιμένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ