Το τρένο της Λεβερκούζεν συνεχίζει ακάθεκτο με πρωταγωνιστή wonderkid που "ανέστησε" ο Τσάμπι Αλόνσο

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Φλόριαν Βίρτζ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν, υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο, ένα χρόνο μετά από την επιστροφή του από τη ρήξη χιαστών που υπέστη.

Το τρένο της Λεβερκούζεν συνεχίζει ακάθεκτο με πρωταγωνιστή wonderkid που "ανέστησε" ο Τσάμπι Αλόνσο
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν AP

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η χρονιά για την Μπάγερ Λεβερκούζεν όντας αυτή τη στιγμή, υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, δύο βαθμούς μπροστά από την Μπάγερν Μονάχου.

Μία από τις αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς για την ομάδα του Ισπανού είναι ο Φλόριαν Βιρτζ, για τον οποίο υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες αλλά η ρήξη χιαστών που υπέστη τον Μάρτιο του 2022 τον κράτησε πίσω.

Πλέον, ένα χρόνο μετά από την επιστροφή από τον τραυματισμό του και μόλις στα 20 του, ο Βιρτζ έχει βρει και πάλι τον εαυτό του έχοντας ήδη τη φετινή σεζόν 4 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βιρτζ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του, με την Λεβερκούζεν πάντως το καλοκαίρι του 2022 και εν μέσω του σοβαρού τραυματισμού του να ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2027.

Στην τελευταία αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Καραμπάκ για το Europa League, η γερμανική ομάδα επικράτησε με 5-1, με τον Βιρτζ μάλιστα να έχει ένα γκολ και τρεις ασίστ στην αναμέτρηση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Κρκιτς ανέλαβε πόστο στους μπλαουγκράνα και η πρώτη αποστολή είχε... Φάτι

Ο Μέσι έλαβε πρόσκληση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι λόγοι που καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκαν τα αδιανόητα έσοδα που είχε την περασμένη σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK