Το τρικ του ΠΑΟΚ που έπεισε τον Μολέδο

Ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ με όρους αγοράς από τον Παναθηναϊκό γίνεται η λύση στο γρίφο της μετακίνησης του Ροντρίγκο Μολέντο. Ποιες εγγυήσεις επεδίωξε ο Βραζιλιάνος, πώς θα βγει εκτός η Ιντερνασιονάλ, τι θα κερδίσει το "τριφύλλι".

Το τρικ του ΠΑΟΚ που έπεισε τον Μολέδο
Μολέντο EUROKINISSI

Από τη μία πέφτουν στο τραπέζι τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (κοντά στα 800) μαζί με πληρωμένους ποδοσφαιριστές (Κωνσταντινίδης, Κάτσε), και από την άλλη παρουσιάζεται το ενδεχόμενο δανεισμού του Ροντρίκο Μολέντο για το επόμενο 6μηνο.

Γίνεται να συμβούν και τα δύο ταυτόχρονα; Βεβαίως, από τη στιγμή που υπάρχει αμοιβαία διάθεση για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης που θα... πετάξει εκτός μάχης την Ιντερνασιονάλ.

Το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα τυχαία δεν έγινε. Ούτε θα πήγαινε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να μιλήσει με τον Βραζιλιάνο στόπερ του Παναθηναϊκού, αν δεν είχε εξασφαλίσει ότι θέλει να παίξει στον "Δικέφαλο".

Αφότου όμως ο Μολέντο υπέγραψε προσύμφωνο με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, προκειμένου να ενταχθεί σ' αυτήν από την 1η Ιουλίου, είχε ενστάσεις που αφορούσαν το νομικό σκέλος της αποδέσμευσής του απ' αυτό. Ήθελε να έχει το κεφάλι του ήσυχο, να του εγγυηθούν επί της ουσίας, πως δεν θα μπλέξει σε μια δικαστική μάχη χωρίς διέξοδο.

Ήταν η στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρότειναν μια συγκεκριμένη λύση, η οποία θ' ανοίξει το δρόμο στην υλοποίηση της μεταγραφής με... καθυστέρηση έξι μηνών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρότειναν τις προηγούμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό και στον Μολέντο να προχωρήσει κανονικά η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ χωρίς ν' αλλάξουν οι όροι της εν ισχύ προσφοράς (χρήματα, έμψυχα ανταλλάγματα, συμβόλαιο ποδοσφαιριστή) με μια και μόνο διαφορά: ότι η συμφωνία θα κλείσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι ο Μολέντο θα υπογράψει το κανονικό συμβόλαιό του. Με αυτό το μεταγραφικό τρικ, όλοι θα βγουν κερδισμένοι. Μοναδική χαμένη της υπόθεσης, όπως φαίνεται, η Ιντερνασιονάλ.

Πλέον κι αν δεν εμφανιστεί κάποιο κώλυμα της τελευταίας στιγμής, η τριμερής συμφωνία για τη μεταγραφή του Μολέντο στον ΠΑΟΚ έχει σχεδόν κλείσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK