Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης

Φερνάντο Σάντος: Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του και να νικήσουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο του ματς και περιορίσαμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Στην επανάληψη ο Ηρακλής ανέβηκε, εμείς κάναμε λάθη αλλά δείξαμε διάθεση να κρατήσουμε το σκορ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Σάββας Κωφίδης: «Τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν από δικά μας λάθη. Στη συνέχεια ανεβήκαμε, περιορίσαμε τα λάθη μας αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Τώρα έχουμε δύο νίκες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.» Όταν ο προπονητής του Ηρακλή ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό των Κατσιαμπή και Πουρσανίδη δεν απάντησε επί της ουσίας: «Τι σχέση έχει αυτό με το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Λυμπερόπουλος: "Ηταν μία σημαντική νίκη για μας που μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι άσχημο να αγωνίζεσαι χωρίς θεατές. Είναι σαν παράσταση χωρίς θεατές. Τώρα έχουμε το ματς με τη Ζενίτ. Φέτος δεν πρέπει να ξεχαστούμε ενώ η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι έχουμε και ρεβάνς στην Αθήνα."

Ζούλιο Σέζαρ: «Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας αλλά ευτυχώς φτάσαμε στη νίκη.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK