Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Γιάννης Μαντζουράκης: "Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο υπερεκτιμήσαμε την Μίνλτεσμπρο. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις. Με καλές ομάδες δεν πρέπει να κάνεις λάθη και εμείς κάναμε κάπως περισσότερα σήμερα από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλάξαμε εικόνα στο δεύτερο μέρος, είχαμε ευκαιρίες.

Όταν όμως δεν σκοράρεις στο γήπεδο του αντιπάλου είναι κακό για την πρόκριση. Αν οι ευκαιρίες με στεναχώρησαν μια φορά, το δεύτερο γκολ με στεναχώρησε ακόμα περισσότερο. Η νίκη της Μίντλεσμπρο είναι δίκαιη. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μάχη στην επανάληψη".

Στιβ Μακλάρεν: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για το αποτέλεσμα που πήρανε. Ο στόχος μας ήταν το μηδέν στην άμυνα. Η Ξάνθη έπαιξε πιο καλά από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον επαναληπτικό. Είχανε ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και τώρα έχουμε το πλεονέκτημα".

Αλέξης Γαρπόζης: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά η Μίντλεσμπρο δεν μας απείλησε καθόλου. Στο δεύτερο περάσαμε μπροστά και βελτιωθήκαμε. Αν κρατήσουμε την εμφάνιση και τις ευκαιρίες του δευτέρου μέρους και είμαστε σοβαροί, αλλά και με τύχη, τότε μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στον επαναληπτικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK