Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Γιώργος Βαζάκας: "Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Επρεπε να "καθαρίσουμε" το ματς. Η ΑΕΚ είναι μια από τις πιο σοβαρές ομάδες στο πρωτάθλημα και θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου. Το Αιγάλεω χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Ηρθαμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί".

Φερνάντο Σάντος: "Κατά ένα τρόπο έχουμε δικαιολογία. Πληρώσαμε ακριβά το πρώτο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε πολύ τη μπάλα και παίζαμε μακριά από την εστία του Αιγάλεω. Στα πρώτα 45 λεπτά η ΑΕΚ δεν υπήρχε. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δημιουργούμε συνθήκες για γκολ. Το Αιγάλεω ήταν καλά οργανωμένο. Μετά το 0-1 οι παίκτες μου ξύπνησαν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Το Αιγάλεω έκανε ευκαιρία από δικό μας λάθος. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Το πρόβλημα στο αποψινό παιχνίδι ήταν η έλλειψη πάθους. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνιση της ομάδας".

"Οι παίκτες μου δεν επηρεάστηκαν από τα όσα έγιναν στις εξέδρες. Στο τέλος οι φίλαθλοι μας στήριξαν και μας χειροκρότησαν. Πέρυσι ήμασταν μια καλή οικογένεια. Αυτό πρέπει να γίνει και φέτος. Πρέπει όλοι να συμφιλιωθούμε".

Βασίλης Λάκης: "Ηταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Δεν αποδώσαμε στο μέγιστο βαθμό. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά σε όλα, Σίγουρα παίζει ρόλο η κούραση από την Πέμπτη, αλλά και το Αιγάλεω που αγωνίσθηκε έξυπνα".

Γιώργος Αλεξόπουλος: "Το Αιγάλεω είναι μια οργανωμένη ομάδα. Ημασταν κουρασμένοι, αν και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ισοφαρίσαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Ευελπιστώ σε καλύτερη συνέχεια".

Μανώλης Ψωμάς: "Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Στόχος μας ήταν να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, μικρό ή μεγάλο. Μπορούσαμε σίγουρα να κάνουμε κάτι καλύτερο όταν η ΑΕΚ βγήκε μπροστά. Το Αιγάλεω είναι καλύτερο από πέρυσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK