Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα που προκάλεσε η ισοπαλία της Τούμπας. Αναλυτικά…

Γιώργος Δώνης: " Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση του στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Όταν ο ΠΑΟΚ κάνει μία επιτυχία, ο επόμενος αντίπαλος έχει πρόβλημα λόγω της ψυχολογίας των παικτών του. Το ματς άρχισε με ένα δώρο για εμάς και στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε καλά, αν και δεν φτάνει μόνο αυτό. Η πίεση των γηπεδούχων όμως οδήγησε στο πέναλτι και σε ακόμη ένα γκολ από στημένη φάση. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα είναι δανεικά. Την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε, τώρα πήραμε έναν πόντο στο τέλος. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στόχος δικός μας είναι να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα".

Γιώργος Κωστίκος: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος εφετινός. Φτάσαμε μία ανάσα από τη νίκη αλλά ήρθε η ισοφάριση στο τέλος. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Κάναμε την ανατροπή και μετά δεχτήκαμε εμείς γκολ. Απ’ ότι φαίνεται, έχουμε πρόβλημα στην άμυνα το οποίο και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Προσωπικά, αυτό που κοιτάω είναι η αντίδραση της ομάδας και τα παιδιά είχαν άψογη συμπεριφορά μέχρι τέλους. Το 2-2 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, αφού παίζαμε στο μισό γήπεδο".

Αλέξης Γαβριλόπουλος: " Ένας βαθμός στη Τούμπα δε μπορεί παρά να είναι θετικό αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που ήρθε στο τελευταίο λεπτό, η ευχαρίστησή μας είναι ακόμη μεγαλύτερη".

Παντελής Κωνσταντινίδης: " Αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Με μία άτυχη στιγμή και ένα γκολ στις καθυστερήσεις δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".


Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Σλάτζαν Σπάσιτς, νυν παίκτης της Λάρισας. Ο Σέρβος άσος, ο οποίος πέρασε αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Ηρθα σε ένα ωραίο γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκα με τον ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να ξεχάσω αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Όσο για το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ μας πίεσε από την αρχή αλλά πήραμε τον πόντο και συνεχίζουμε. Πρώτος στόχος της Λάρισας είναι η παραμονή αλλά αν βρεθούμε σε καλύτερη θέση, δεν θα πούμε όχι. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Τώρα μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, από τον οποίο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Από τη πλευρά του, ο Στέλιος Ηλιάδης, είπε: " Μπορεί να υπήρχε κούραση μετά από τον αγώνα στην Ουκρανία αλλά στο γήπεδο δεν φάνηκε. Ήμαστε καλύτεροι από τη Λάρισα αλλά δύο λάθη οδήγησαν στα γκολ του αντιπάλου. Κοιτάμε πλέον το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Τέλος, ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ξεκαθάρισε: " Δεχτήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ, αν και ο αντίπαλος δεν έκανε τις κλασικές ευκαιρίες. Με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε αλλάξαμε την ροή του αγώνα και το 2-2 το κρίνω δίκαιο αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK