Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο

Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος
Γιάννης Ματζουράκης: " Γνωρίζαμε ότι είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είχε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες και εμείς έναν πολύ μεγάλο τερματοφύλακα. Υποφέραμε στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά η ομάδα μου παρουσιάζει ένα φαινόμενο που δεν είναι ελληνικό. Να μην χάνει πόντους εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Συγχαίρω τους παίκτες μου για την απόδοσή τους".

Για τον Παβιό...

" Τον έκανα αλλαγή και εκείνος θύμωσε. Θα ισχύσει ο εσωτερικός κανονισμός. Σχετικά με τον τραυματισμό του Γαρπόζη, θα δούμε αύριο. Το σίγουρο είναι πως δε μπορούσε να συνεχίσει".

Γιώργος Παράσχος: " Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε μόνο τις εντυπώσεις ή αν δεν πρέπει να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τους βαθμούς. Σε μία κόντρα επίθεση της Ξάνθης αδρανήσαμε και μείναμε πίσω στο σκορ και εν τέλει ηττηθήκαμε στο πιο καθοριστικό, μέχρι τώρα, ματς πρωταθλήματος για εμάς. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να ισοφαρίσουν. Παίξαμε κάθετα, από τα πλάγια αλλά και με ατομικές ενέργειες. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας όμως ήταν ανίκητος. Συγχαίρω τους παίκτες μου και ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Στα πρώτα ματς νιώθαμε πίεση λόγω του ότι δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε με κόσμο αλλά πλέον δεν έχουμε πρόβλημα".

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα: " Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παρά την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε σε μία καυτή έδρα. Θέλουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε. Από το Περιστέρι δεν πρόκειται να περάσει κάποια ομάδα εύκολα".

Χρυσόστομος Μιχαηλίδης: " Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ και μετά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Η προσπάθεια αυτή μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, κανείς δεν θα περάσει από το γήπεδό μας. Θα παλεύουμε μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι".

** Ο Γιώργος Σπανός "ζούσε" έντονα τον αγώνα. Σε κάθε χαμένη ευκαιρία πεταγόταν από το κάθισμά του, ενώ στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια για να εμψυχώσει τους παίκτες του.

Εισιτήρια: 2.584
Εισπράξεις: 42.149

News 24/7

24MEDIA NETWORK