Το τρίτο ημίχρονο

Παρά τη νίκη του Ατρομήτου, ο Γιώργος Παράσχος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του. Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε: «Από το σημερινό ματς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό δηλαδή που δεν πήραμε κόντρα στην Ξάνθη. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από μας.

Το τρίτο ημίχρονο

Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης
Παρά τη νίκη του Ατρομήτου, ο Γιώργος Παράσχος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του. Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε: «Από το σημερινό ματς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό δηλαδή που δεν πήραμε κόντρα στην Ξάνθη. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από μας. Εμείς κάναμε κακό ξεκίνημα και ήμασταν νευρικοί. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η ομάδα επηρεάστηκε λίγο και από τη διακοπή. Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία αλλά τα πιο πολλά σφυρίγματα τα πήρε ο Λεβαδειακός.»

Με την τύχη της ομάδας του τα είχε ο Τάκης Λεμονής που τόνισε: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Παίξαμε με μία από τις πέντε κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εχουμε καλή ομάδα και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Ας αφήσουμε τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους.»

Από την πλευρά των παικτών του Ατρομήτου, ο Λουκάς Καραδήμος είπε: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Ο Λεβαδειακός σήμερα ήταν πολύ καλός αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρύθμο. Η ομάδα μας έχει μέλλον αλλά θα πρέπει να αποδεικνύει την αξία της στο γήπεδο.»

Τέλος, ο Κώστας Καλλιμάνης τόνισε: «Ημασταν καλοί σήμερα αλλά η τύχη δεν μας βοήθησε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με την Καλλιθέα. Δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στη συνέχεια.»

Εισιτήρια: 1898
Εισπράξεις: 17,900 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK