Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Φερνάντο Σάντος: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν μικρός και πολλοί παίκτες μαζεύονταν σε ένα σημείο. Στα πρώτα 15-20 λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, το γκολ όμως του Λυμπερόπουλου ήταν πολύ σημαντικό για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδυνέψαμε. Είχαμε αντίθετα τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο.»
Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν ευχάριστο μετά το τέλος του ματς. Για την Ενωση είναι πολύ σημαντικό ότι αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σάκης Τσιώλης: «Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την πίεση που ένιωθε η ΑΕΚ για τη νίκη. Κλειδί του αγώνα ήταν η χαμένη ευκαιρία του Μακόρ. Αν είχε σουτάρει σε πρώτο χρόνο η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα φανταστικό γκολ από έναν φανταστικό παίκτη. Στη συνέχεια πιέσαμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα κατάφέραμε. Συνεχίζουμε τώρα για τα επόμενα ματς.»

Γιώργος Αλεξόπουλος: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και είναι σημαντικό ότι ήρθε μία εβδομάδα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα αυτό.»

Βασίλης Σαχινίδης:" Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον προπονητή μου. Ημασταν άτυχοι αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά."

Στέφανο Σορεντίνο: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και 2ο γκολ. Ακούγαμε κάποιους ψιθύρους για το αποτέλεσμα του αγώνα του Ολυμπιακού αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ σε κάθε ματς για το καλύτερο.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK