Το Τρίτο Ημίχρονο

Το contra.gr βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ και σας μεταφέρει τα παραλειπόμενα. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και οι απόψεις για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το Τρίτο Ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Το contra.gr έδωσε το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο και παρακολούθησε από κοντά τη σημαντικότερη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Οι πρωταγωνιστές του ντέρμπι μίλησαν στο contra.gr και εξέφρασαν τις απόψεις τους για το αποτέλεσμα.

Δημήτρης Παπαδόπουλος και Εμάνουελ Ολισαντέμπε αφήνουν πίσω τον δικέφαλο του Βορρά και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ματς της Τετάρτης με τη Μπαρτσελόνα, ενώ οι του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για την -άδικη βάσει της εξέλιξης του ματς- ήττα.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Ο Γκαλίνοβιτς μας έσωσε σε κάποιες κρίσιμες φάσεις. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θα είναι διαφορετικός αγώνας σε σχέση με αυτόν του Ολυμπιακού Σταδίου πριν 15 μέρες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, είναι συγκλονιστικός".

Εμάνουελ Ολισαντέμπε: "Χρειαζόμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Παίξαμε καλά και πήραμε δίκαια τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πονάω αφόρητα, δεν είμαι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο θέλω να παίξω την Τετάρτη. Θα εξαρτηθεί από τον προπονητή μου".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: "Το σκορ μας αδικεί. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και όχι ο Παναθηναϊκός. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πιστεύω πως ο διαιτητής δεν έπαιξε 50-50".

Παντελής Κωνσταντινίδης: "Μας αδικεί η ήττα γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μας επηρέασε ο αποκλεισμός από τον Αγροτικό Αστέρα. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Αρμάντο Φουτσίνι: "Κρίμα, γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Ημασταν καλύτεροι. Ελπίζουμε να κερδίσουμε την επόμενη φορά".

Θοδωρής Ζαγοράκης: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ημαστε στενοχωρημένοι. Ομως πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK