Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Γιάννης Μέγας

Τάκης Λεμονής: « Θέλαμε πολύ τη νίκη καθώς ήταν πολύ σημαντική για εμάς, λόγω οτι ο Ακράτητος είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα, είχαμε αργή ανάπτυξη με παράλληλες μπαλιές και όχι κάθετες. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε μπροστά, πρεσάραμε, αν και δεχτήκαμε πρώτοι γκολ είχαμε καλή αντίδραση και χάσαμε πολλές ευκαιρίες ακόμα και για να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Η αλλαγή του Μπασαλά έγινε για λόγους τακτικής, καθώς είδα οτι δεν ήταν τόσο καλός».

Μανουέλ Κεοσεϊγιάν: « Πετύχαμε κάποιο γκολ μετά απο πολλές αγωνιστικές και αυτό είναι σίγουρα θετικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και νομίζω οτι παίξαμε έξυπνα, με αντεπιθέσεις και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Τελικά φεύγουμε με ένα βαθμό που είναι εξαιρετικά σημαντικός γιατί είχαμε επτά αγώνες χωρίς γκολ».

Παύλος Δήμου: « Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή απόδοση καθώς δεν κάναμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας είχε πει ο προπονητής μας. Αντίθετα, στο δεύτερο ζωντανέψαμε και μετά το γκολ που πετύχαμε, είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Έγινα αλλαγή γιατί ένιωσα ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρω τι γίνεται».

Εντουάρντο Σάλες: « Ήρθαμε για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι αλλά ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τη βοήθεια των οδηγιών του προπονητή μας φτάσαμε στο γκολ και να φύγουμε νικητές. Οι διαιτητές δεν μας άφησαν καθώς σφύριζανσυνέχεια φάουλ και έκοβαν τον ρυθμό ενώ στο τέλος δεν μας άφησε να βγούμε στην επίθεση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK