Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: "Ηταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Δεν ήρθε εύκολα. Ανησυχούσα για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς μπορεί να μας επηρέαζε η ήττα από τη Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για αυτό και είμαι χαρούμενος. Ο Σέριτς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο και προτίμησα να μη διακινδυνεύσω τη συμμετοχή του στο ματς. Από την Δευτέρα θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το κύπελλο. Δεν είναι εύκολο ματς και χρειάζεται προσοχή. Θα προσπαθήσω να ξεκουράσω αρκετούς παίκτες που παίζουν βασικοί και έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους".

Βαγγέλης Βλάχος: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την δίκαιη νίκη του. Χάσαμε γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Χάσαμε τη δύναμή μας, το κέντρο, εκεί που ξεχωρίζαμε στα προηγούμενα ματς. Είμαι ικανοποιημένος με όσους αγωνίστηκαν. Εδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται. Η ομάδα πρέπει να δουλεύει σε καθημερινή βάση και θα δούμε που θα φτάσουμε. Είμαστε μία ωραία παρέα".

Ζρνταν Αντριτς: "Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε τη νίκη. Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από καιρό και ελπίζω πως τα άσχημα πέρασαν. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον".

Γιώργος Κόλτζος: "Ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες από δικά μας λάθη. Στο 1-0 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και εγκαταλείψαμε το παιχνίδι. Στη διακοπή του πρωταθλήματος θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια".

Εζέκιελ Γκονζάλες: "Είμαι χαρούμενος που συνάντηση τον ξάδελφό μου, Μαριάνο. Μεγαλώσαμε μαζί και παίζαμε μπάλα μαζί από μικρά παιδιά. Του εύχομαι τα καλύτερα στον ΟΦΗ. Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Μη ξεχνάμε πως εδώ έχασε ο Ολυμπιακός. Είμαι χαρούμενος που η νίκη ήρθε μετά από καλή εμφάνιση".

Φάνης Γκέκας: "Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι".

Φλάβιο Κονσεϊσάο: "Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Θέλω να το αφιερώσω στον υπέροχο κόσμο της ομάδας που μας βοήθησε ακόμη μια φορά".


Εισιτήρια: 7.707

News 24/7

24MEDIA NETWORK