Το Τρίτο Ημίχρονο

Σάββας Κωφίδης: "Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι".

Το Τρίτο Ημίχρονο

Ρεπορτάζ: Σ. Καραΐνδρος, Ν. Γιαννόπουλος
Σάββας Κωφίδης: " Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι. Είχαμε καλή παρουσία σε όλο το ματς, τον έλεγχο του αγώνα και δεν έχω παράπονα από την εμφάνιση. Απειλήσαμε τον αντίπαλο με ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης αλλά, αν και τους δικαιούμασταν, δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Το σκοράρισμα είναι ένα διαπιστωμένο πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια. Σήμερα όμως ανασταλτικός παράγοντας ήταν και η τύχη".

Γιώργος Βαζάκας: " Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα υπήρξαν δύο προϋποθέσεις. Η πρώτη, το γκολ του Ηρακλή το οποίο μας αποσυντόνισε και μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ. Η άλλη, το ότι για πρώτη φορά εφέτος στο πρωτάθλημα είχαμε σε κακή μέρα τη μεσαία γραμμή μας. Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς. Αν κρατήσουμε κάτι θετικό, είναι τουλάχιστον πως πήραμε τον πόντο σε μία κακή μέρα. Δεν ξεκίνησε ο Φωτάκης επειδή ήθελα να δοκιμάσω το 4-4-2 με Όμο και Μάριτς οι οποίοι ήταν πιο έτοιμοι. Ο Μάριτς έχει οργανωτικές ικανότητες, όπως και ο Φωτάκης".

Γιώργος Γεωργιάδης: " Έπρεπε να νικήσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τους τρεις πόντους αλλά δεν το πετύχαμε. Πάντως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, καθώς κάναμε ακόμη μία καλή εμφάνιση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το Αιγάλεω ρίσκαρε και δικαιώθηκε".

Γιάννης Χλωρός: " Θέλαμε τους τρεις πόντους επειδή προερχόμαστε από εκτός έδρας ισοπαλία αλλά δεν τους πήραμε επειδή βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Ρισκάραμε και πήραμε τον πόντο σε ένα μέτριο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτούς τους δύο πόντους που χάσαμε σήμερα σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι".

** Στο γήπεδο έδωσε το παρόν ο άνθρωπος που προσπαθεί να βγάλει τον Ηρακλή από το οικονομικό αδιέξοδο, Δημήτρης Χούλης, ο οποίος μάλιστα είχε πάει πάνω από τον Επαλέ, όταν εκείνος χτύπησε. Παρών και ο συνονόματός του και νυν σκάουτερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάρκος, όπως και ο δηλωμένος φίλος του Γηραιού, Αντώνης Ρέμος.

** Δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας σχετικά με τον Καμερουνέζο, αν και το ιατρικό τιμ του Ηρακλή ξεκαθάρισε πως περισσότερα θα φανούν την Τρίτη.

** Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έντβιν Μουράτι είχε την ευκαιρία να τα πει με αρκετούς συμπατριώτες του που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς.

** Η γιατρός του αγώνα γνώρισε την αποθέωση του κόσμου λόγω της εντυπωσιακής παρουσίας της και δεν παρέλειψε να ανταποδώσει, στέλνοντας φιλιά στις εξέδρες! Επίπεδο πάνω απ' όλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK