To tweet της αστυνομίας για τον Σαλάχ!

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ παρακολουθεί τα πάντα, γι' αυτό Μοχάμεντ Σαλάχ την άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός. Μέχρι και η Λίβερπουλ τοποθετήθηκε μέσω του εκπροσώπου της για το θέμα που προέκυψε.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μίνι μπλέξιμο με το νόμο από το πουθενά βρέθηκε να έχει ο σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Συγκεκριμένα, στα social media κυκλοφόρησε ένα VIDEO με φαν του Αιγύπτιου να τον...κυνηγούν ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του για να τους υπογράψει κάποια αυτόγραφα (πράγμα που δεν έκανε).

Κάποιος βιντεοσκοπούσε το σκηνικό, όπως και την καμπίνα του τζιπ που οδηγούσε ο Σαλάχ. Η αστυνομία, λοιπόν, μπλέχτηκε στο θέμα επειδή ο Μο την ώρα που βρισκόταν στην κίνηση, παράλληλα ασχολιόταν με το κινητό του!

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ "ανέβασε" μήνυμα για το περιστατικό, γράφοντας πως το θέμα διαβιβάστηκε στην αρμόδια υπηρεσία.

Μέχρι και η Λίβερπουλ τοποθετήθηκε μέσω του εκπροσώπου της τονίζοντας πως συζητήθηκε το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή και δεν θα υπάρξει κανένα άλλο σχόλιο.

*Για την ιστορία αυτή η παράβαση τιμωρείται με 6 πόντους στο δίπλωμα και πρόσιμο 200 λιρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK