Το update της υπόθεσης Γκουντογκάν, πάντα στο κόλπο η Μπάρτσα

Απόφαση ζωής αναμένεται να πάρει ο Ιλκάι Γκουντογκάν τους προσεχείς μήνες. Ο αρχηγός της Σίτι τους έχει όλους στο περίμενε.

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain, left, Liverpool's Roberto Firmino, second left, and Manchester City's Ilkay Gundogan, second right, vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκουντογκάν μονομαχεί με παίκτες της Λίβερπουλ SUNDAY JAN. 14, 2018. (AP PHOTO/DAVE THOMPSON)

Η υπόθεση του Ιλκάι Γκουντογκάν παραμένει ανοιχτή. Ο αρχηγός της Σίτι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σήμα για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Θα μείνει ή φύγει; Προς το παρόν ο εξαιρετικός χαφ τους έχει όλους στο περίμενε.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η στάση της ομάδας του Μάντσεστερ δεν έχει αλλάξει. Οι Άγγλοι επιθυμούν την παραμονή του Γερμανού, αλλά ο ίδιος δεν απαντάει. Η Σίτι περιμένει κι αν ο παίκτης αποφασίσει να πει το "ναι" τότε κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει εκεί την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα στέκεται στη γωνία και αναμένει τις εξελίξεις. Η πόρτα είναι ανοιχτή και ο παίκτης ευπρόσδεκτος στο Καμπ Νου ως ελεύθερος. Επίσης, όπως γράφει ο Ιταλός ρεπόρτερ είναι άλλη μία ομάδα στη μέση και παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι μένει εκτός Champions League η Γιουνάιτεντ ακόμα κι αν τερματίσει τέταρτη

Ο Μουρίνιο πήρε καθοριστική απόφαση για το μέλλον του

Κβαρατσχέλια: Έβαλε ή όχι ρήτρα η Νάπολι στο νέο του συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK