Το βασιλικό πρωτοσέλιδο του Kicker για το φλερτ Μπάγερν - Κέιν

Η Μπάγερν θέλει τον Χάρι Κέιν και ο Kicker εμπνεύστηκε ένα εξαιρετικό πρωτοσέλιδο για την υπόθεση του Άγγλου φορ.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει μπρος τις μηχανές και κυνηγάει το μπαμ με την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι, γενικότερα, είναι σκληροί διαπραγματευτές αλλά στην υπόθεση του αρχηγού τους χρόνια τώρα θεωρούν αδιαπραγμάτευτη τη μετακίνησή του.

Ο Λεβί δεν τον δίνει τον Κέιν, όμως, μ' ένα χρόνο συμβόλαιο να του απομένει πιθανότατα αυτή τη φορά να πειστεί και να τον πουλήσει αντί να τον χάσει τσάμπα σε περίπτωση που ο Άγγλος επιθετικός αποφασίσει να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τα Σπιρούνια.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης Κέιν, λοιπόν, ο Kicker κυκλοφόρησε μ' ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο. Φωτογραφία του 29χρονου φορ την ώρα που εκτελεί και ο τίτλος "Βασιλιάς Χάρι" να τον συνοδεύει. Ακριβώς κάτω από τον τίτλο το Μέσο στο "χτύπημα" αναρωτιέται εάν ο Χάρι Κέιν θα είναι ο πρώτος παίκτης της Bundesliga με μεταγραφή 100.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό πρωτοσέλιδο

Διαβάστε περισσότερα

Ικάρντι: Απέρριψε Σ. Αραβία και σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή

Άστον Βίλα: Ο Έμερι ενεργοποιεί την βόμβα με κορυφαίο στόπερ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τσεκάρει και αστέρι της Ίντερ για το κέντρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK