Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του μικρού Βαγγέλη!

Χιλιάδες κόσμου βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν 500.000 ευρώ στη μάχη που δίνει ο μικρός Βαγγέλης κατά του καρκίνου και ο 5χρονος τους ευχαρίστησε όλους μέσω Facebook (VIDEO).

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του μικρού Βαγγέλη!

Είναι από τις στιγμές που ακόμα και οι πέτρες λυγίζουν. Ο 5χρονος μαχητής Βαγγέλης Ελευθεριάδης, βαφτισιμιός του Πέτρου Πολυχρονίδη, δίνει μάχη εδώ και τρία χρόνια για να νικήσει τον καρκίνο και τώρα που χρειάστηκε να συγκεντρωθούν 500.000 ευρώ για να βγει νικητής από την ύστατη μάχη και να διώξει τον εφιάλτη, το ποσό αυτό βρέθηκε χάρη σε τρομερή κινητοποίηση και ανταπόκριση από χιλιάδες ανθρώπους.

Λίγες ημέρες μάλιστα μετά την χαρμόσυνη είδηση πως μαζεύτηκε σε χρόνο-ρεκόρ το ποσό για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία κατά του καρκίνου στο νοσοκομείο "Memorial", ο μικρός Βαγγέλης είπε το δικό του "ευχαριστώ".

"Σας αγαπώ", ήταν το μήνυμα του 5χρονου, όντας στην αγκαλιά του νονού του, με αμφότερους να είναι πλέον πολύ πιο χαμογελαστοί βλέποντας το τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης να τους πλημμυρίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK