Τον Παπαδόπουλο θέλει η Λεβερκούζεν

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν έφερε την έλευση του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο των "ασπιρινών", ο οποίος πρόταξε τις δικές του επιθυμίες. Ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση μιας αξιόπιστης επιθετικής λύσης, η οποία θα επιστρατεύεται ως αλλαγή του μόνιμου δίδυμου κρούσης Βορονίν-Μπερμπάτοφ. Ο Σκίμπε λοιπόν θεωρεί ως ιδανική λύση τον Μίχαλ Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπάνικ Οστράβα και ανήκει στην Άρσεναλ.

Τον Παπαδόπουλο θέλει η Λεβερκούζεν

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν έφερε την έλευση του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο των "ασπιρινών", ο οποίος πρόταξε τις δικές του επιθυμίες.

Ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση μιας αξιόπιστης επιθετικής λύσης, η οποία θα επιστρατεύεται ως αλλαγή του μόνιμου δίδυμου κρούσης Βορονίν-Μπερμπάτοφ. Ο Σκίμπε λοιπόν θεωρεί ως ιδανική λύση τον Μίχαλ Παπαδόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπάνικ Οστράβα και ανήκει στην Άρσεναλ. Ο Τσέχος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Χάιμπουρι και επέστρεψε στην Τσέχικη ομάδα ως δανεικός.

Ο συμπατριώτης του Παπαδόπουλου και πρώην παίκτης της Λεβερκούζεν, Πάβελ Χάπαλ, γνωρίζει επισταμένως την αξία του και είναι πεπεισμένος πως ο Παπαδόπουλος είναι ο κατάλληλος για καλύψει την προσταγή του Σκίμπε. Αναλυτικά, τόνισε: " Είναι υπομονετικός, δυνατός και σκοράρει αρκετά γκολ και θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Ουλφ Κίρστεν !", κατέληξε υπερβάλλοντας εμφανώς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK