Τον πρώτο λόγο για Τζεμπούρ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του και στον Ράφικ Τζεμπούρ, ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα το θέμα δεν θεωρείται τελειωμένο για την ΑΕΚ.

Τον πρώτο λόγο για Τζεμπούρ

Η περίπτωση του Ράφικ Τζεμπούρ για την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από μπερδεμένη. Ο Αλγερινός συμφώνησε προφορικά με το ΑΠΟΕΛ ωστόσο το ενδεχόμενο του να αποκτηθεί από την ΑΕΚ –στην περίπτωση που η Ένωση θελήσει να μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του- είναι ανοιχτό.

Μία από τις ομάδες έβλεπαν με θετικό μάτι την υπόθεση του Τζεμπούρ ήταν ο ΑΠΟΕΛ, αφού ο Αλγερινός χαίρει εκτίμησης από τον Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση των Κυπρίων έκανε επίσημη κρούση στον Τζεμπούρ, τα βρήκε σε όλα μαζί του ενώ τον καλύπτει και οικονομικά. Στην Κύπρο κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που ακούστηκε και από τα επίσημα χείλη του προέδρου του ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παραδοχή του προέδρου του ΑΠΟΕΛ στο θέμα Τζεμπούρ, έχει να κάνει και με επικοινωνιακούς λόγους καθώς με αυτό τον τρόπο ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις μετά την απώλεια του Ντε Βινσέντι.

Παρά τα παραπάνω, ο Τζεμπούρ φέρεται διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για μετακόμιση στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση που καλύπτει τον ίδιο. Ο Αλγερινός φέρεται διατεθειμένος να φορέσει ξανά τα "κιτρινόμαυρα" ακόμα και στη Football League φτάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Από τη στιγμή που η πρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετά υψηλή δημιουργούνται κάποιες δυσκολίες.

Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΑΕΚ. Στην Ένωση θα ζυγίσουν αρκετά την περίπτωση του Αλγερινού και θα πράξουν αναλόγως. Επαφή αναμένεται δεν αποκλείεται να υπάρξει και εντός των επόμενων ημερών, με το πολύπλοκο θέμα να ξεκαθαρίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK