Τον θέλουν Μπάρτσα και Ίντερ αλλά πάει να τον κλείσει η Άιντραχτ

Για την απόκτηση του Λούκας Μπέργκβαλ κινείται δυναμικά τις τελευταίες ώρες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης . Στο κόλπο και οι Μπαρτσελόνα, Ίντερ.

Τον θέλουν Μπάρτσα και Ίντερ αλλά πάει να τον κλείσει η Άιντραχτ
AP

Χαμός γίνεται για το 17χρονο wonderkid της Τζούργκαρντεν, Λούκας Μπέργκβαλ καθώς πέρα από την Μπαρτσελόνα και την Ίντερ, στο κόλπο για την απόκτησή του πιέζοντας δυναμικά για την υπογραφή του έχει μπει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η γερμανική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει για την απόκτηση του ποδοσφαριστή ένα ποσό κοντά στα 9.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό τον σουηδικό σύλλογο.

Ο Μπέργκβαλ δεν φέρεται πως ψήνεται ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης της Άιντραχτ γι αυτό και δεν έχει πει ακόμα το "ναι" περιμένοντας τις επίσημες κρούσεις από τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Πάντως, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Μπάρτσα να μην είναι διατεθειμένη να καταθέσει μία προσφορά ανώτερη των 7.000.000 ευρώ γεγονός που πιθανότατα την βγάζει εκτός κούρσας διεκδίκησής του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκίνησε από τη Ρεαλ, πωλήθηκε στη Χετάφε και πλέον βρίσκεται στα ραντάρ της Άρσεναλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ έγινε free agent και έχει τρεις επιλογές για το comeback

Ο Τούχελ επέλεξε τον εκλεκτό: Αυτός είναι ο νέος στόπερ της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK