Τον "βάφτισαν" νέο Μέσι και του 'βαλαν τιμή εκκίνησης τα 70 εκατ.

"Νέος Μέσι" τώρα και στην Ρουμανία. Η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει στις τάξεις της ένα 19χρονο "διαμάντι" για τον οποίο λέγεται ότι διαθέτει όλο το πακέτο προκειμένου να βαδίσει στα χνάρια του Αργεντινού μάγου της μπάλας. (VIDEO)

Lionel Messi points during a training session of Argentina on the eve of the group D match against Iceland at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Lionel Messi points during a training session of Argentina on the eve of the group D match against Iceland at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλούς "νέους Μέσι". Το ίδιο και "νέους Ρονάλντο". Σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Κανείς εξ αυτών ωστόσο δεν κατάφερε να... εξαργυρώσει τις προσδοκίες και να φτάσει στο επίπεδό τους.

Ουσιαστικά ήταν θέμα χρόνου μέχρι να εμφανιστεί ένας ακόμη... επίδοξος νεαρός που θα χαρακτηρίζοταν ως το "next big thing" της στρογγυλής θεάς.

Το... χρίσμα αυτή τη φορά πήρε ο Ολίμπιου Μουρτσάν. Ένας 19χρονος Ρουμάνος για τον οποίο τα Μέσα της χώρας του λένε ότι θυμίζει σε υπερβολικό βαθμό τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα. Όχι μόνο στο σουλούπι αλλά και στο ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Όπως ο Μέσι, έτσι κι ο νεαρός επιθετικός μέσος είναι αριστεροπόδαροι, ενώ και στο ύψος δεν διαφέρουν πολύ, 1,70μ. ο ένας και 1,72 μ. ο άλλος. Η Στεάουα Βουκουρεστίου στην οποία ανήκει, του έχει βάλει price tag ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν.

Στον αγώνα της Πέμπτης (2/8) με την Ρούνταρ Βελένιε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μουρτσάν πέτυχε το τέρμα της βραδιάς. Με ένα τρομερό σλάλομ "άδειασε" όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του και σκόραρε ένα φανταστικό γκολ. Οι αντίπαλοι αμυντικοί ακόμη τον ψάχνουν.

Εδώ που τα λέμε θύμισε λίγο Λίο Μέσι...

ΤΟ ΓΚΟΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK